Sziasztok!
A hétvégén elmaradt valahol a dob végéről a sapka és azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud mondani olyan helyet ahol kapok valahol ilyet? lehet vásárolni külön?
Eladó egy Leo Vince dobpár. Ritka szép állapotban állapotban, eredeti felfogató bilincsel, eredeti dobozában, papírjaival, db killerrel, az emblémán a gyári fólia is rajta van még. Keveset volt használva. 4 csavaros csatlakozási ponttal. Igény esetén GSX 1400 01-04 összekötőcsővel.
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Szia,
Szerintem neked nem is kell ott lenni a TÜV-ös gyártói bevizsgálásnál. Milyen platnira?
Beütöm a gooléba és 3000 találaton látok olyat. Biztos mindenki a tiédre lenne kíváncsi.
Igen, tudom, h mennyi van neki. Biztos van is tanúsítvány róla, de azt nem adják oda neked. Jó hogy nem a gyári terveket akarod bazz...
De bizonyít. Javaslom, h olvasgasd a Köhém 5, 6 az ENSZ-EGB 40, 41, 92-t, és az MSZ-07-4607-1987 szabályzásokat.
Nem is kell az enyémeknek, de akkor nem mit sír a szád?
Ez az elmélet, ami nem így működik sehol...
Üdv mindenkinek !
Valaki meg tudná mondani a Kecskeméti Raptor kipufogó gyártó cég elérhetőségét ?
Sajnos én sehol se találok se telefon számot se pontos címet pedig még pár hónapja tuti volt fent a neten minden.
Köszönöm a segítséget
Sziasztok! Van egy eladó Yoshimura replika kipufogó dobom, PC36-hoz tartozó összekotő csővel. Hibátlan állapotban, nagyon szép mély hanggal. Akit érdekel: pirobi kukac gémél pont kom-on érdeklődhet.
Akrapovic, Leo vince, Arrow, Two Brothers, Mivv, G.P.R, Martin Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
Be lehetne,de még nem nagy "divat".Gallytörő ,fólia már igen,na meg nem sok műbizonylatos autó kipufogó van .
Külföldről behozottak rendelkeznek TÜV papírral,legyen az ültetés,fólia vagy bár mi,azokat már be kellene írni,mert a következő vizsgán nem fogadható el csak magyar megfelelőségi nyilatkozattal.
Van benne killer, azzal nem tűnik hangosnak, de a forgalmiba nem írják bele? Autóknál bele szokták, legalábbis havernak múltkor beleírták még az ültetést is, nem csak a sportdobot, mert ugye módosításnak számít.
Egy a lényeg,hivatalosan csak a típusra minősített dobot rakhatod.
Legyen minősítve és a táblán megadott db.+10,ha több lenne csinálj egy killert bele.
Maga a mérés nem sok idő,papírt meg nem igen kapsz róla,meg minek is.Pillanatnyi állapotot mérnek,vizsgán még nem kötelező,csak ha felmerül,hogy hangos lehet.Ilyenkor jegyzőkönyv(nincs nyomtatási lehetőség) és bukta.Ilyen még nem volt,midig van megoldás.
Jó a mail-em, előre is Köszi!
Én olyan 85db körül lennék elégedett (ill. platnin lévő db-el), de nem tudom mennyi most, ezért is lenne jó mérni!
A németek azt mondták elfogadják külföldön is a yardok az NKH-s papírt, nekik is van ilyen és ugye olcsóbb, mert nem minden ugyanilyen típusra szól, "csak" a vizsgáztatott blokk-dob kombóra. Ha nem több, mint egy műszaki bevállalom!
A hétvégén elmaradt valahol a dob végéről a sapka és azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud mondani olyan helyet ahol kapok valahol ilyet? lehet vásárolni külön?
Tudok adni. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Valaki gyári Harley-Davidson sortster dobot tud eladót ?
Raptor fejes, E1-es jelzésű.
Elerhetoseg par sorral lentebb!
Köszönöm!
Szerintem neked nem is kell ott lenni a TÜV-ös gyártói bevizsgálásnál. Milyen platnira?
Beütöm a gooléba és 3000 találaton látok olyat. Biztos mindenki a tiédre lenne kíváncsi.
Igen, tudom, h mennyi van neki. Biztos van is tanúsítvány róla, de azt nem adják oda neked. Jó hogy nem a gyári terveket akarod bazz...
De bizonyít. Javaslom, h olvasgasd a Köhém 5, 6 az ENSZ-EGB 40, 41, 92-t, és az MSZ-07-4607-1987 szabályzásokat.
Nem is kell az enyémeknek, de akkor nem mit sír a szád?
Ez az elmélet, ami nem így működik sehol...
Valaki meg tudná mondani a Kecskeméti Raptor kipufogó gyártó cég elérhetőségét ?
Sajnos én sehol se találok se telefon számot se pontos címet pedig még pár hónapja tuti volt fent a neten minden.
Köszönöm a segítséget
Kipufogó beszámítás lehetséges!
femtesz@freemail.hu
Külföldről behozottak rendelkeznek TÜV papírral,legyen az ültetés,fólia vagy bár mi,azokat már be kellene írni,mert a következő vizsgán nem fogadható el csak magyar megfelelőségi nyilatkozattal.
Legyen minősítve és a táblán megadott db.+10,ha több lenne csinálj egy killert bele.
Maga a mérés nem sok idő,papírt meg nem igen kapsz róla,meg minek is.Pillanatnyi állapotot mérnek,vizsgán még nem kötelező,csak ha felmerül,hogy hangos lehet.Ilyenkor jegyzőkönyv(nincs nyomtatási lehetőség) és bukta.Ilyen még nem volt,midig van megoldás.
Én olyan 85db körül lennék elégedett (ill. platnin lévő db-el), de nem tudom mennyi most, ezért is lenne jó mérni!
A németek azt mondták elfogadják külföldön is a yardok az NKH-s papírt, nekik is van ilyen és ugye olcsóbb, mert nem minden ugyanilyen típusra szól, "csak" a vizsgáztatott blokk-dob kombóra. Ha nem több, mint egy műszaki bevállalom!