Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Suzuki SV 650S re keresek Sport kipufogó dobot 50-60ezer forintig
sipka99@hotmail.com ra várom az ajánlatokat,árat és felfogatást is írd le!
(horpadt ,karcolt ,leélet )nem érdekel
szia,van több féle megoldásom,ilyen árban vadiúj Mivv,Shark több kivitelben is,ha érdekel 70 3179083

üdv,P.
Helló!
Tudok adni több félét is. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Hello
Suzuki SV 650S re keresek Sport kipufogó dobot 50-60ezer forintig
sipka99@hotmail.com ra várom az ajánlatokat
(horpadt ,karcolt ,leélet )nem érdekel
Ducati 1098 streetfighter gyári dobok enyhe sérüléssel "E" jelzéssel.Ár:60e /pár.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok,

CBR 600 RR-re DPM racing sportdob ( DB killer nélkül ), és gyári dob került eladó sorba.
A gyári dob: 15.000 Ft ( 13.000 km-t volt a motoron )
A DPM ára: 40.000 Ft ( A piaci ára ennél magasabb )

A gyári dob 2004-es gyártásún volt, a míg a sportdob 2005-ös, de egy egyszerű könyök csővel 03-04-esre is jó. Az enyémen is ez van, meg tudod hallgatni milyen. :)

Tel:209303403
Lemaradt..
Eladnám ezt a kiput, vagy cserélném rövidebbre.
Kipufogó dobot szeretnék rövidebbre vágatni, igényesen megcsinálva. Tud valaki segíteni?
Kawasaki gpz750 unitrak kipufogó dobok,leömlősor eladó.Érd:zoli_motor@freemail.hu
06 30 635 9305
06 30 635 9305
Yoshimura, Leo vince, Arrow, Giannelli, Marving, Laser, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Tudja valaki mi a különbség a Raptor és a Red Raptor dobok között?
hello!
van egy eladó hibátlan állapotú ,gyári eredeti akrapovic szigeteléssel kitömött,60mm-es be és kimeneti belső átmérőjű titán,ovál kipufogóm!
fix ár 60ezer ft
ha valakit érdekel írjon v hívjon!
70-208-37-17
szia,

ha érdekel esetleg megoldás 70 3179083

üdv,P.
Utánanézek. A falra nyilván nem kell és porfogónak sem. Szólok, ha megy ócsón, nem vagyok irigy
Szerintem inkább tartsd meg falidísznek :-)
Akkor köszönöm. Nekem nem életbe vàgó csak gondoltam ha nem kérsz sokat lehet érdekelt volna ebben az állapotban.
Szia, nem tudom. Ez még az eredeti Feri féle Raptor. Állítólag relikvia, éppségben nagyon sokat ért. Még megkérdezem, mennyi lenne a helyre állítás, de apróénzért biztos nem adom el.
hello!
van egy eladó hibátlan állapotú ,gyári eredeti akrapovic szigeteléssel kitömött,60mm-es be és kimeneti belső átmérőjű titán,ovál kipufogóm!
fix ár 60ezer ft
ha valakit érdekel írjon v hívjon!
70-208-37-17
Köszönöm, már meg van az utód
Bocs