Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

GP style kipufogót keresek tud valaki segíteni, mert nem találok sehol.
Ltz fórumban rengeteg, kimondott lzt-re való kipufogókat árulnak, ott nézd meg
nem fogsz tudni választani
Zsé, istvanmotor, quados.jozef állnak szolgálatodra!
Helló!
Tudok adni több fajta dobot is. Ha érdekel keress fel nyugodtan.
sportdob@gmail.com
Üdv Jelcsa!
600-as Horet-hez keresek dobot. 2003as
Első sorban a hozzá gyártott akra érdekele.
Hali!ltz400-ra keresek vmi mély hangu kipufogót! Mit ajánlotok?
eladó kipufogók:Ducati streetfighter 1098 60e ft/pár,Kawasaki Z650 gyári dobok kissé viseletessek 6e ft/pár,Kawasaki gpz750 marving felujított dob 10e ft,Honda cb600 Hornet gyári katalizátoros kipufogó 15e ft,Honda cbx750 kipufogó rendszer csúnya de használható állapotba 10e ft,Honda cbr600rr gyári kipufogó kiherélve 15e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
szia,

van kimondottan ilyen hengerűrtartalomra való dobom,Leo,Arrow,Shark,Gpr és Laser.Ha érdekel 70 3179083.

üdv,P.
Keresek sport dobot 125ös 4t pitbike-hoz. lehetöleg 35cm nél hosszabb ne legyen..Akrapovic stb érdekelne
Értettem így is mire gondolsz. Én a sajátomra nem raknám fel. Ha gondolod van olyan dobom ami felszerelhető.
Most olvasom vissza, xD nem 4 mm hanem 40 mm :) Lényeg hogy fél centi a differencia.Lényeg akkor hogy nem jó sehogy...
Helló!
van több 3 csavaros dobom is. Ha érdekel keress fel nyugodtan.
sportdob@gmail.com
Van valakinek 3 csavaros sportdobja eladó?
A csavartávolság 82 mm kellene, hogy legyen.
Helló!
Én ezt a csatlakozót nagyon kicsinek tartom a motorhoz. Ha a sajátom lenne nem tenném fel rá.
Mártin megfláj
25 e ft
sziasztok éppen veszek egy mastek sportdobot, ami a tulaja szerint 4 mm a bemenő cső átmérője, nekem a gs 500 on pedig 4,5 öt mértem, na most ha csinálok átalakítót, akkor jó lesz a dolog ? vagy már ez a fél centi átmérő különbség már befolyásolni fogja a moci müködését? egyszerüen mivel a bemenöje kisebb igy az egész is kisebb?
Helló!
Tudok adni több fajtát is. Ha érdekel keres fel nyugodtan.
sportdob@gmail.com
Hi!
300-as robogóra /4T/ keresek sportdobot.40 cm-nél ne legyen hosszabb!
Köszönettel:Pityke
Honda CB 1300-ra /2003/keresek gyári vagy e-betűs sport dobot! Illetve cserélném master karbon dobért vagy gyári Yamaha Fzr 1000 /3LE 1990 / komplett rendszerért cserébe!
Üdv!

XL 600V Transalphoz keresek a sportdobomhoz összekötő csövet.
üdv.. ez az összekötő meglenne még véletlenül?..köszi
jelcsa-t tudnám ajánlani, nála nagy választékban található kipufogó, és lehet hogy van kimondottan hornethez is
egy próbát megér
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Helló.
Tudok adni több féle dobot is hozzá. Ha érdekel keres fel nyugodtan.
Sportdob@gmail.com
15-35 e ft-ig
06 30 635 9305
Sziasztok!

2003-as 2.generációs Hornet 600-hoz keresnék dobot.
Tud valaki segíteni?
Yoshimura, Two Brothers, Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Marving, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com