Helló
Segítséget szeretnék kérni, hogy a 2008-as KTM 990 Superduke-hoz való Akrapivic Trioval Titan kompatibilis-e a 2010-es KTM 990 Supermoto R-rel? Tovabbá érdekel ez utóbbi típushoz jó állapotú dob pár, vagy rendszer (Akra, LeoVince, Arrow, ...stb). E-mailben (kovacs.adrian1@gmail.com), vagy itt ajánlatokat szívesen meghallgatok!
Kösz előre is!
adamka: én is pont ilyennel szemezek az SV-mre, de ezeknek 51 mm a bemeno cső átmérője, az SV csove pedig 53 mm. Nem vesz le a teljesitmenybol, ha beszukited a csövet?
szia
látom egy ideje hiába keresel
nekem van felesleges 2 db bódisról maradt meg. az ára 2 db óriás kék túrórudi és hogy eljössz érte vagy vkit elküldesz délpestre.
üdv
nem ismerem, de ha 20-ért adják amiből 5 a gyapot, 10 a palást szalag gondolom bilincs, 2e 2e a két kúp és a perforált cső, egy ezresért meg dobnak egy tál rizst meg valami patkányhúst a kiszi kínainak aki össze rakja úgy hogy szerintem reális. bogyesz meg egy ezresért letérdel a kúpért a végéről a raptorjára úgyhogy 19 ért faxa lehet, rendeljed
Segítséget szeretnék kérni, hogy a 2008-as KTM 990 Superduke-hoz való Akrapivic Trioval Titan kompatibilis-e a 2010-es KTM 990 Supermoto R-rel? Tovabbá érdekel ez utóbbi típushoz jó állapotú dob pár, vagy rendszer (Akra, LeoVince, Arrow, ...stb). E-mailben (kovacs.adrian1@gmail.com), vagy itt ajánlatokat szívesen meghallgatok!
Kösz előre is!
Van jelenleg egy ilyen Arrow dob párom. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Tudok adni többféle sportdobot is hozzá. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Valakinek 06/07 gsxr 600/750 re sport dobja összekötővel van jó áron?
ha aktualis neked akkor ide kuldj egy szamot bbala1@freemail.hu es felhivlak.
Udv
látom egy ideje hiába keresel
nekem van felesleges 2 db bódisról maradt meg. az ára 2 db óriás kék túrórudi és hogy eljössz érte vagy vkit elküldesz délpestre.
üdv
Összekötő csővel együtt tudok csak adni.
Sv 650re szánom.
köszi
Yamaha dragstar kipufogó eladó
http://www.jofogas.hu/budapest/Yamaha_xvs_1100_dragstar_kipufogo_csopper_29757399.htm?first=1
Nem kell gyári új állapotban lennie de durván karcos
vagy perec-sérült nem érdekel.
mail cím az adatlapomon.
sportdob@gmail.com