Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvetted az R est 2,7 ért? :)
Helló
Segítséget szeretnék kérni, hogy a 2008-as KTM 990 Superduke-hoz való Akrapivic Trioval Titan kompatibilis-e a 2010-es KTM 990 Supermoto R-rel? Tovabbá érdekel ez utóbbi típushoz jó állapotú dob pár, vagy rendszer (Akra, LeoVince, Arrow, ...stb). E-mailben (kovacs.adrian1@gmail.com), vagy itt ajánlatokat szívesen meghallgatok!
Kösz előre is!
Helló!
Van jelenleg egy ilyen Arrow dob párom. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
keresek dupla karbon (vagy valami fekete) hexagonál dobot szép állapotút pest közelében! a márka nem szempont viszont ha e jeles az nagy előny!
Helló!
Tudok adni többféle sportdobot is hozzá. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Sziasztok!

Valakinek 06/07 gsxr 600/750 re sport dobja összekötővel van jó áron?
adamka: én is pont ilyennel szemezek az SV-mre, de ezeknek 51 mm a bemeno cső átmérője, az SV csove pedig 53 mm. Nem vesz le a teljesitmenybol, ha beszukited a csövet?
oké küldöm
Szia
ha aktualis neked akkor ide kuldj egy szamot bbala1@freemail.hu es felhivlak.

Udv
Köszi küldesz egy telefonszámot szerintem a sofőrünk a cégnél megy hétfőn vagy valamelyik nap.Nagyon hálás vagyok.
szia
látom egy ideje hiába keresel
nekem van felesleges 2 db bódisról maradt meg. az ára 2 db óriás kék túrórudi és hogy eljössz érte vagy vkit elküldesz délpestre.
üdv
Helló!
Összekötő csővel együtt tudok csak adni.
Szia van 2db kipufogó rugód eladó?Ha igen mennyiért?
megpróbáljuk
nem ismerem, de ha 20-ért adják amiből 5 a gyapot, 10 a palást szalag gondolom bilincs, 2e 2e a két kúp és a perforált cső, egy ezresért meg dobnak egy tál rizst meg valami patkányhúst a kiszi kínainak aki össze rakja úgy hogy szerintem reális. bogyesz meg egy ezresért letérdel a kúpért a végéről a raptorjára úgyhogy 19 ért faxa lehet, rendeljed
Sziasztok, kérdezném ismeritek-e ezt a Yoshimura utánzatot, esetleg van-e valakinek ilyen érdemes-e megvenni, megér-e 20 ezret újba.
Sv 650re szánom.

köszi
Üdv!
Yamaha dragstar kipufogó eladó
http://www.jofogas.hu/budapest/Yamaha_xvs_1100_dragstar_kipufogo_csopper_29757399.htm?first=1
Keresek Kawa ZRX 1200 gyári dobot megvételre.
Nem kell gyári új állapotban lennie de durván karcos
vagy perec-sérült nem érdekel.

mail cím az adatlapomon.
35000
Eladó Gsx-r 1000 K7/k8 baloldali Bódis kipufogó enyhén sérült apró horzsolás van rajta killer nincs!
Ahogy a leírásban is szerepel infók a megadott elérhetőségeken!
sportdob@gmail.com
Szia! Esetleg árakat tudsz írni hozzá! Köszi!