Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv..véletlen ez az összekötő meglenne még?
Helló!
Tudok adni. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Helló!
Tudok adni. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Köszi szépen!
Ok
Zsolt 06303311572 bicske
alapvetoen versenyautokra gyart leomloket rendszereket de egy ideje motorokra is mindenfelet.
sok sikert
Igen, azt megköszönném!
Akit tudom hogy barmit megcsinal barmihez az egy bicskei fiu. Lassu de alapos es olcso, megvarhato a munkafolyamat. A vegeredmeny szep. Nekem egy osszekotocso 35 cm hosszu 60as kulso atmero egy-ket apro kanyar rozsdamentesbol 10 e ft volt. Igaz 3-4 oraba belefajt. Ha gondolod megadom az elerhetoseget.
Mást nem ismersz esetleg? Igaz nem vele sikerült beszélnem, de nem gyártanak összekötőt más dobokhoz, csak bódishoz.
Üdv.
cbr 1000f-re szeretnék valami bitang hangú üres dobpárt.Ajánlat?
Üdv.Merrevagy található?
Gaben.
Szivesen
Köszi, holnap felhívom!
http://www.szervizautobuda.hu/...
akkor keresd az agostont gyorsan es hatekonyan fog segiteni(ha nem szolj es fenekbe billentjuk )
Köszi jó a bódis is, minőségit szeretnék. :)
Szia
ha bodis osszekoto jo akkor keresd a szervizautobuda.hu n takacs agostont o segit. Ha hazi megoldas kell bicsken tudok legkozelebb..
szia meg vagyok , enduró nincsen , de sajna a bandit is elment nem rég
Helló!

Pesten tudtok mondani nekem valakit aki csinál összekötő csövet kipufogóhoz, savállóból és nagyon vékony kb 1mm-es. Előre is köszi!
üdv mindenkinek!yamaha r1 re keresek sport dobot!de nem hosszút hanem rövidet!
Tiszteletem.-)))
Újra motoron vagyok..... Enduró megy még vagy vége!?
eladó egy dob összekötővel 1200 banditon volt de a dob másra is rakható
Köszi BB.
Keresni fogom az embert.
20 e ft
06 30 635 9305
Yoshimura, Leo vince, Arrow, Giannelli, Marving, Laser, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Eladók:Kawasaki gpz750 unitrak dobok 10e ft/pár,z650 dobok 6e ft/pár,Gpz750 marving dob felujítva 10e ft,Honda cb600 hornet gyári kipufogó 15e ft,Ducati streetfigther gyári E betüs dobok 60e ft/pár,Honda cbr600rr gyári kipufogódob kiherélve 15e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Szia. Az összekötő felőli részből vágj,ott le tudsz vágni a perfonált csőből is úgy,hogy megmarad a szűkítés. Sok sikert!