Akit tudom hogy barmit megcsinal barmihez az egy bicskei fiu. Lassu de alapos es olcso, megvarhato a munkafolyamat. A vegeredmeny szep. Nekem egy osszekotocso 35 cm hosszu 60as kulso atmero egy-ket apro kanyar rozsdamentesbol 10 e ft volt. Igaz 3-4 oraba belefajt. Ha gondolod megadom az elerhetoseget.
Eladók:Kawasaki gpz750 unitrak dobok 10e ft/pár,z650 dobok 6e ft/pár,Gpz750 marving dob felujítva 10e ft,Honda cb600 hornet gyári kipufogó 15e ft,Ducati streetfigther gyári E betüs dobok 60e ft/pár,Honda cbr600rr gyári kipufogódob kiherélve 15e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Tudok adni. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Tudok adni. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Zsolt 06303311572 bicske
alapvetoen versenyautokra gyart leomloket rendszereket de egy ideje motorokra is mindenfelet.
sok sikert
cbr 1000f-re szeretnék valami bitang hangú üres dobpárt.Ajánlat?
Gaben.
akkor keresd az agostont gyorsan es hatekonyan fog segiteni(ha nem szolj es fenekbe billentjuk )
ha bodis osszekoto jo akkor keresd a szervizautobuda.hu n takacs agostont o segit. Ha hazi megoldas kell bicsken tudok legkozelebb..
Pesten tudtok mondani nekem valakit aki csinál összekötő csövet kipufogóhoz, savállóból és nagyon vékony kb 1mm-es. Előre is köszi!
Újra motoron vagyok..... Enduró megy még vagy vége!?
Keresni fogom az embert.
06 30 635 9305
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com