Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze
Bende Sándor szolnok 06702564090.
szoban elmondom a mert erdmenyeket az o leomlojevel masikokhoz kepest, illetve meg is tudom mutatni.
felraktam egy Bódis gp-t a gépemre és 4.5 LE érkezett hátsó keréken beállítrás nélkül!
na ezért keresek gp-t!
igen,vettem észre h sehol-senkinek nincsen komoly rendszere v dobja hayara.....
ez a ember tényleg profi?olyasmi mint régen volt a Vladó?-ha ismerted...Akrát csinált ő is!profin,de eltűnt.....
érdekelne!
telszámot leírod?
Helló!
Tudok adni. Ha érdekel keress fel nyugodtan.
sportdob@gmail.com
allitolag loeroben a bodis az elso es az akra a 2.
nem lesz konnyu hasznaltat talalnod.
azert van egy nagyon ugyes es olcso ember szolnokon aki a bodissal dolgozott egyutt regen es akra leomloket masol, nekem is az van fent es meg kell mondjam tudja a bodisfele szamokat hozni loeroben..ha erdekel majd szolj megadom a szamat. Ja es a leomlot 70 e ftert felrakva gyartja le..
Köszi,leginkább használtat keresenék...de ki tudja h mi lesz belőle...mert ügye a lóerő meg nagyon kellene!:-)
Sziasztok!

600-as 99-es évjáratú fazer-hez lenne szükségem gyári kipufogóra (amiben van "E" betű) műszaki vizsga végett. Debrecen mellett lakom, esetleg ha valaki tudna adni kölcsön egy napra kipufogót, az is megoldás lehet. Egy rosszabb állapotú dob vásárlására is vevő vagyok.

Tudnátok ebben segíteni, hogy kit keressek?

Jelenleg egy japán Moriwaki zero titanium sportdob van rajta.
Meg tudná valaki mondani, hogy ez mennyit érhet kb?
Sérülésmentes a dob.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv: Marci
Ha ujban gondolkodsz az kb 220 eft bodisbol gp1 dobbal.
eltört?
99 es r1 hez keresek összekötö csövet:.
hello!
Bódis GP v Yoshimura v Akra kipufogó dobot v 4:1-be rendszert keresek 60mm-es átmérővel régi hayabusáral!
ha tud vki vmit írjon
köszi
én meg eladnám az utcai titán4:1 be Akra dobomat vteljes rendszeremet!hibátlan!
ára:140000ft
Eladó a képeken látható szinte hibátlan állapotú Full titán kipufogórendszer Suzuki RMZ 450 2008-2012 évjárathoz. Felső furdulattartományban sokkal erősebb vele a motor. Irányár 100000.
Ezek jók lehetnek?
BODIS dobot keresek 20 fokos töréssel és 60mm-es bemenettel!...SB-1C pl..a palást hossz 30mm-töl,egészen 45ig vagy 50ig!
Sziasztok!
Honda CB 250-re keresek kipufogót, vagy hasonlót.
Köszönöm,
Suzuki gsr600 gyári dob olcsón eladó!
Ára:15000ft !
Eladók Ducati streetfighter 1098 gyári dobok kis sérüléssel E jelzéssel 60e ft,Honda cb600 Hornet gyári katalizátoros kipufogó 15e ft,Honda cbr600rr gyári kipufogó kiherélve 15e ft,Kawasaki Z650 gyári sankei dobok 8e ft,Kawasaki gpz750 Marvin kipufogó felujítva 10e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Helló!
Tudok adni. Ha érdekel keress fel bátran.
sportdob@gmail.com
Üdv mindenkinek!
Suzuki tl1000s (99)re keresek két db gyári dobot!
Vagy olyat amiben benne van az E betű, szóval műszakira jó legyen! kelemen57@citromail.hu köszönöm előre is!
Van egy eladó finster dobom ha valakit érdekel érdekel :)
http://olx.hu/i2/hirdetes/finster-motor-kipufogo-ID2zmaP.html#:b547938fe9
Szia köszönöm de sikerült közbe találnom egyet :)
Helló!
Tudok adni egy Marvingot ha gondolod. Ha érdekel keress fel nyugodtan és küldök róla képet.
sportdob@gmail.com
csak a dob alja vagyis csak a carbon réteg tudom hogy miért melegszik nemis arról lenne szó hanem elrepedhet vagy lehet e valami baja szineződésen kivül felül kézmeleg alul meg tűzforro kézzel nem lehet megfogni
20 e ft
06 30 635 9305
Sziasztok kawa zx7 r hez keresek sport kipufogót!
három csavaros 78mm csavartávolságal
60mm es bemeneti csővel
E betűs lehetőleg ne valami no name et :)
ha valakinek van eladó kérem jelezze előre is köszönöm :)