Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

65 e ft
Csak a kipufogó ára èrdekelt azért köszi
Bergre inkább a Leo Vince-t ajánlanám.
Balos és lc4 en volt
azért kell hogy felhivd hogy a telefonba fényezni tudja az eladni kivánt dolgot! mert ugye a telefonba elmondott szó az elszáll, igaz kortisz?
Eladó maga a kipufogó
eladó 1 db bilinccsel
eladó 2-vel
eladó 3-al
így már gondolom érted miért írtam hogy hívj fel
Nem publikus az ára?
Sziasztok!
K6 GSX-R 600 keresek Arrow leömlőt, elvileg ez a gyári száma: 71334MI
Köszönöm!
csörögj rám elmesélem a részleteket
Szia
A fém akra mennyibe kerül? 650ccm-es supermotora kéne.
köszi
Jelen, nyom191@gmail.com
Sziasztok!

DPM Race dobhoz szeretnék csináltatni hangtompítót.
Kérdésem kihez fordulhatok ez ügyben.
A Segítséget Előre is KÖSZÖNÖM!
Szia!

dobj egy e-mailt: nyom191@gmail.com
Sziasztok !

2006-os Yamaha R6R motoromhoz keresnék rendszert vagy dob-ot ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL ! Jelenleg egy akrapovic megaphone van rajta.

Aki lát benne fantáziát legyen kedves írjon egy üzenetet amiben feltünteti, hogy milyen kipufogója van az említett modellhez ! Köszönöm előre is !

adameg6@vipmail.hu
25 e ft-tól
06 30 635 9305
Akrapovic Yoshimura, Leo vince, Arrow, Giannelli, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Sziasztok! Suzuki GSF 600s (2002) Bandithoz keresek gyári kipufogót. Köszönöm!
Sziasztok!SUZUKI GSX600F (2002) motoromhoz keresek sportdobot.
Sziasztok!

A jelenlegi motoromat gsxr 600 k9-et egy vélhetően arrow kipufogóval vásároltam. Katalizátor nincs a motoron csak a gyári dobot kaptam hozzá.
Az elején nagyon tetszett a "sportos" hang de a hosszú motorozások során elkezdett zavaró lenni ugyanis elég magas a hangja nem egy szép öblös kipufogóhang. Arra gondoltam, hogy beszerzem a gyári katalizátort és arra veszek egy sport dobot ami lényegesebben halkabb volna de azért mégis sportos maradna. Van ötletetek, hogy honnan tudok ilyen katalizátort(középső dobot) beszerezni vagy esetleg más alternatíva?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szia
zsolt 06303311572

udv
Megkoszonnem szepen ha tudnal tole telefonszamot adni.
Szia,
Szerintem aki ilyet gyárt, az már komplett dobot csinál belőle.
Szia
bicsken tudok egy sracot aki kipufogo dobokat gyart ha erdekes megadom a szamat hatha uzletet tudtok kotni..
udv
Honda cbr600rr gyári kipufogó "kiherélve" 15e ft,Ducati 1098 streetfighter gyári dobok kis sérüléssel 60e ft/pár,Honda cb600 Hornet katalizátoros kipufogó 15e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok,

foglalkozik e valaki ezek gyartasaval ? (kepen bejelolt)

Tobb darab erdekelne, minden meretbol.
06 30 635 9305