Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yoshimura, Two Brothers, Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Raptor, Marving, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
volt ilyen dobom, piszok jó mély üvöltős hangja volt. valamiért nem vettem meg akkor, már bánom. a bementi rész kissé harcos de lehet jót is faragni belőle
mi az ára a dobnak?
Sziasztok,nem lenne valakinekl,egy gyári dobja,2002-es zx9r-hez? pár napra kéne csak kölcsönbe:) kpm-hez kell vinnem... Szeged környékén jó lenne,ha találnék valakit,akinek van elfekvőben egy otthon..
Yoshimura r77 full karbon 75 e ft
és zx10r 04-05 Muzzy végdob
Sziasztok,eladó újszerű,karcmentes állapotú zzr dobpár.
Ez PC41, más a blokk. Ettől még persze lehet, hogy jó rá.
Sziasztok!
Honda CBR 1100 XX Delkevic 4-1be kipufogórendszer eladó az összes tartozékával. kb 1000 km-t volt motoron, karcmentes. A dob e-betűs, szűkítős.
az a gond azzal hogy nem az vagy akit mutatsz
neten keresztül nagy a pofa!
hívj fel és egyeztessük egy időpontot hellyel és elmondhatod mi nyomja a lelkedet, szívesen meghallgatom
a számom még mindig megtalálod!
Helló!
Tudok adni dob párt. Ha érdekel keress fel nyugodtan.
sportdob@gmail.com
Sziasztok!
CBR 1100 XX-re keresek sportdobot kizárólag párban. Yoshimura előnyben. Köszi
Eladók érd:zoli_motor@freemail.hu
Kipufogó eladó,csavar távolság 8cm,belsö átmérö 7cm,sérült,nem e-jeles,20 000ft,érd.06204978353
Innen is látszik hogy milyen kis buta vagy.
Nevem szerintem elég egyértelmű csak olvasni kell megtanulni. Lakhely valóban nincs kiírva, de úgy látom neked sincs szóval nem értem mit pattogsz. Na én ki szálltam a beszélgetésből nem fosom össze feleslegesen a fórumot, nem úgy mint te...
Nem mered felfedni hogy hívnak és honnan jöttél!
Minek hívjalak? Elég irritáló a pofád! Irkálsz mindenkinek minden szar meg nyomod a szar hirdetésed egy feszt. Neked kell mindig elől lenni.. Nem hiányzik még hogy a buzi hangodat is hallgassam. Nem vetted volna észre mindenki leszar.. Lásd "sportdob" felhasználó névvel rendelkező egyén is (csak én vagyok ilyen hülye úgy látom hogy egyáltalán írok neked). Nem reagál semmit nem égeti magát az emberek előtt nem úgy mint te. Csodálkozom hogy bárki is vásárol tőled valamit mikor ilyen kretén vagy. Ilyen embertől én legalább is nem szívesen vásárolnék, de ki hogy szokik úgy....
Bolond egy csaávó vagy te
hirdetésemben ott a számom, hívj fel
Meri vagy nem Meri?
Annak a hátterében hogy ilyen kretén vagy? hát azt nem hiszem
Sanyikám, lehet te állsz a háttérben
Nem tanultad még meg mindig? Fullba sosem nyomd a kretént!

http://youtu.be/SgcnBGActX0
háhá Misi, úgy látom neked is irigyesed akadt
Misi, ez eredeti?