Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A többi elment?
Van még két dobom ha esetleg valakit érdekelne
Emailben írsz árat és telószámot?csecsetka2@freemail.hu
van több fajta 54-es csatlakozójú dobom. Csatoltam róluk képet!
Így van.
54-es csatlakozós dobra gondolsz?
Köszönöm!Esetleg nálad akad vmi nekem való divire?
Nem egy nagy köbcentiről beszélünk így 54-es csatlakozó elég lesz.
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni mégpedig XJ600-as kipuval kapcsolatban.A kérdésem,hogy ugyebár gyárilag 4/2es.Mindkét oldalon 38asra van összehozva a két kipu.Ha viszont 4/1 et szeretnék milyen méretű közösítőben kéne gondolkodnom?A két 38-as természetesen adott lesz.Ezt mekkorába kéne összehoznom?Bocs,ha hülyeséget kérdeztem,de még mindig jobb mintha azt csinálnék.:-)Köszi!
Helló!
Érdeklődöm sikerült döntened?
Ha gondolod esetleg beszámítás lehetséges!
Helló!
írj rám hátha van olyan ami tetszik.
sportdob@gmail.com
http://www.kepesmotor.hu/onroa...

hát majdnem,de remélem tudtam....
SZEVASZTOK

CBR 600 RR HEZ KERESEK KIPUFOGÓT ///2013/////
Kép lemaradt
Üdv! CBR1000RR SC59 Gyári sérülésmentes dob eladó. Hibátlan.
En mindig ajandekot vettem a jovedelembol.persze nem magamnak
Bízok benne hogy ezt az állapotot ki lehet nőni. Szemelőt van minden, a jövőt pedig majd meglátjuk.
Neked is sikeres értékesítést.
Ez egy hobbi. Akkor latsz belole penzt ha ar alatt adod.vagy ha gyarto vagy. Maskulonben szerencse kell hozza.ami ritka.es amire nem szabad alapozni.mert az uzlet rovasara mehet. Haladas a polirozas.bar ez elter az eredeti allapottol.es ahogy eszre vettem.a nagy kozonseg nem szereti. Lasd az akrapovic drz galeriaban. Arra jo hogy az osszegyujtott penzbol a haveroknak baratoknak rendezz egy grillestet egynyari ejszakan. Remelem tudtam segiteni.

Udv Roland
Sajnos ezek így vannak.
Próbálok korrekt árakat nyújtani. Főállásban sajnos nem lehet megélni belőle, de valamilyen tevékenység mellé nem rossz. Nem titok hogy célom egy olyan ismertséget és hátért létrehozni hogy későbbiekben főállásban ezzel foglalkozzak. Motorozás egy elég nagy élmény úgy gondolom, és ezekkel foglalkozni is már jól esik
Szivesen
A maganeletedrol pedig...senkinek semmi koze hozza..utana meg megy a csamcsogas
Sportdobot arulsz nem informaciokat
Ha korrektul csinalod menni fog az uzlet..lattam ezt renitens baratomnal bodis vonalon..
Igaz ma a motor nagy luxus magyarorszagon ezert nehez terepen mozogsz de kitartas
Csak oda nyomom be és csak azt ami oda illik. Pl egy R6 dobot nem rakok be egy Gsxr-hez.
Köszönöm a jó meglátást!
Viszont minden jót kívánok.
Családon belül van, nem az enyém szerencsére. De már volta emiatt feljelentve, hogy a másikkal ki lehessen baszni, de nem panaszkodás képen írtam. Akinek volt már az bele lát a dolgokban, akinek nem az csak örülhet..
Szerintem ha vkit komolyan erdekli felhivja vagy privatban erdeklodik
Aki meg bambul, annak minek az ar....
Az arkepzese max a konkurencia szamara nyujt segitseget..
Mar az is egy jo dontes volt; hogy abbahagyta a vitat es nevet valtott..
Csak igy tovabb..