Kb én is ezt csinálom. Általában akkor rakok fel egy képet ha van közte új vagy régen volt fent. Nem akkor rakom fel ha csak az 5 hozzászólás. Ár természetesen privátban. Méretek látszódnak melyik hosszabb rövidebb így azt azért nem írtam oda. Csatlakozókat majd fel fogom tüntetni mert ezt már többen jelezték, eddig csak azért nem tüntettem fel mert ha adott dob csatlakozója nem megfelelő, lehet tudok ajánlani másikat (volt rá példa).
Több oldalon hirdetek, igaz azok közül amit fel soroltál nem mindegyiken. Köszönöm a véleményedet.
Szép napot!
A dobokat egyesével körbefotózni, különös tekintettel a karcokra, hibákra(persze előtte letakarítani). Majd egy képet készíteni, ahol az összes dob szerepel. Kell hozzá írni egy listát: hossz, átmérő, felfogatás, ÁR.
A képet, amin az összes dob rajta van, illetve az listát kirakosgatni ide, de nem agyba-főbe, csak ha már a második oldara kerül(különben megunja a nép és anyázik). Az sem elhanyagolható, hogy minél több oldalon is kell hirdetni(apród, racsingbazár, esetleg típússpec. klub oldalak)
Ha van kapás, akkor pedig lehet küldözgetni a körbefotózáskor készült képeket.
Így is rengeteg képet töltöttem fel, ennél többet ha fel töltök akkor meg az a baj minek töltök fel ennyi képet. Természetesen ha valakinek van konkrét kiszemeltje annak tudok több képet küldeni az adott termékről.
Eladó, újszerű állapotban lévő, Suzuki GSX-R600/750 (2006-2009) komplett Akrapovic rendszer, Racing Line kivitel, rozsdamentes leömlő, titán dob karbon véggel.
Ár: 136.000HUF
üdv. eladó kawasaki zx 10 r 2006-2007 évjárathoz a képeken látható kb. 2-300 km-ert futott komplett gyári kipufogórendszer ahogy a képen van egyben 40 eft-ért ugyanitt ehhez a tipushoz két kormánycsutka is eladó ezeknek 17 eft az áruk egyben. pestmegye 0620/462-8237
Igen, ott van a lehetőségek között ő is, de használt holmit csak személyes megtekintés után veszek...
Kár, hogy nincs meg a gyári bilincse...
Merre laksz?
Több oldalon hirdetek, igaz azok közül amit fel soroltál nem mindegyiken. Köszönöm a véleményedet.
Szép napot!
A képet, amin az összes dob rajta van, illetve az listát kirakosgatni ide, de nem agyba-főbe, csak ha már a második oldara kerül(különben megunja a nép és anyázik). Az sem elhanyagolható, hogy minél több oldalon is kell hirdetni(apród, racsingbazár, esetleg típússpec. klub oldalak)
Ha van kapás, akkor pedig lehet küldözgetni a körbefotózáskor készült képeket.
uff
-Akrapovic
-Yoshimura
-Leo vince
-Arrow
-Bodis
-összekötő csövek
Heti AKCIÓ! 2013 november 15-ig ingyen posta!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Ár: 136.000HUF
-Bódis
-Yoshimura Tioval Carbon kúpos végű dob.
-Leo Vince SBK
-Arrow
-Leo Vince SBK Titánium
-Akrapovic Titán
-Leo Vince SBK
-összekötő csövek: Sv 650, és GSxR 600 750, Fazer 100, R6
Heti AKCIÓ! 2013 november 15-ig ingyen posta!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
R6 99-02-es összekötővel szép állapotban frissen polírozva.
hívj fel és sokkal egyszerűbben tudok segíteni.
Kár, hogy nincs meg a gyári bilincse...
Merre laksz?