Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vanak ilyen dobok is. Leo Vince-ből van több is meg van bódis is.
Keres fel és mondom mik vannak hátha meg tetszik valami.
Slip-on 54mm-es csatlakozással
Köszi, de slip on kivitelt keresek összekötő cső nélkül 54mm-es csatlakozással.....
Segítséget kérnék... szeretnék infót kérni erről a tipusról hogy pontosan milyen LASER kipufról van szó és hogy mennyibe kerülhet újonnna illetve használtan és hogy milyen gépekre gyártják hivatalosan... előre is köszi
Eladó egy gyári Suzuki gsf-1200-asra való kipufogó.
Egyszer volt a motoron, egy pár apró karc van rajta.
22e.
~50-es a belső átmérője
azok a bilincsek
Titán 54 mm, a másiké 50 mm
és a bemenő átmérő?
eddig ingyen volt nem kellett senkinek,most meg már pénzt kérek érte,és mindenkit érdekel? hogy van ez more?
Helló egy ezrest én is adnék érte ha elhoznád
ha netán nem vagy megelégedve az árral,akkor itt is van egy
Ezen kívül van még egy hasonló Leo Vince dobom is. Ami a képeken van Titánium 480 mm hosszú a palástja és mivel ovál dob így a szélessége 105 magassága 140 mm. A másik mérete pedig palást hossza 480 mm, szélessége 95 mm, magassága 125 mm
Segíthetek még valamiben?
Helló a hosszabb Leo Vincéd milyen hosszú,és átmérőjű
Eladó egy régi Kawasaki kipufogó mach1 tipus 5e ft-ért.Posta oké.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Délután megmérem és hivlak. Köszi
Tudok adni Leo Vincet a neked való összekötővel. keres emailben.
sportdobok@gmail.com
annyi a trükk,hogy le kell mérned a csatlakozást az összekötő cső és a leömlő közötti résznél,felhívsz megmondod és egy pár perc múlva én is meg tudom neked mondani hogy jó-e vagy sem.
ha gondolod most is felhívhatsz: 06 30 635 9305
Köszi,hogy üzentél,talán az első leo,nem tudnád megkérdezni,hogy az összekötő jó e hozzá?
Új és használt tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul.
tel: 30/426-01-32
bekecs2t@gmail.com
ez valami hasonló,lesd meg a képet és nézd meg a hasonlósgot
leo vince sbk titánium
Sziasztok,nekem egy 2003-as yamaha fazer 1000-re kellene sportdob összekötővel. Tel 06702545324. Minden ajánlatot megnézek. Kösz

faszos,kérdezni akartam hogy hozzá állítottad a karbit a kipuffhoz?
mert én is gondolkodtam majd idővel sportdobon,de egy dinojet szettet ajánlott a szerelőm,mert valami 5 szamarat dob rajta
erről a posta is tud?