basszátok meg, ne bántsátok, arra kértetek hogy ne kötekedjek motoros társunkkal, abba hagytam, erre fel kezditek ti? biztos lesz olyan akinek az tetszik meg,amilyen neki van
Felőlem fikázhatod is, éppen nem érdekel. Ha valaki szerint egy Vincent, vagy egy Brough Superior sz@r, az csak magát minősíti. A te R6-od sem mai, most akkor az is sz@r?
Szimplán csak elmondtam a véleményem, mert attól, hogy egy Trabantba Ferrari motort teszek, az nem lesz Ferrari.
Ja és ha már itt tartunk, a Bódis matricán is finomíthatnál, mert valamiért az enyém nem ilyen...Lehet átvertek és hamisítvány?!
De én nem is eredetiként hirdetem. Olvasd el a hirdetést. Gyári palást sérült volt és elküldtem hogy cseréljék le nem akartam karcosan hirdetni, mondjuk azt nem gondoltam hogy nem szál húzottra cserélik... de már mindegy
csak lásd eredetibe
ezt nem kekeckedésnek írtam
a hangja ez az első bódis ami nekem hangos, meg a szomszédoknak. volt már bódis dobom de arra nem jöttek ki a szomszédok. erre igen.
Sracok
Tenyleg kezd unalmas lenni ez a szajkarate..kurvara nem kivancsi erre senki egy kipufogospecifikus topicban..
Vagy csinaljatok egy kortisz-mdaniel topicot vagy keressetek mindketten egy csajt es vezessetek le a feszultseget ahogyan kell..
Szimplán csak elmondtam a véleményem, mert attól, hogy egy Trabantba Ferrari motort teszek, az nem lesz Ferrari.
Ja és ha már itt tartunk, a Bódis matricán is finomíthatnál, mert valamiért az enyém nem ilyen...Lehet átvertek és hamisítvány?!
ezt nem kekeckedésnek írtam
a hangja ez az első bódis ami nekem hangos, meg a szomszédoknak. volt már bódis dobom de arra nem jöttek ki a szomszédok. erre igen.
-Yoshimura Tioval Carbon kúpos végű dob. Alig használt, szép állapotban.
-Akrapovic Titán dob, 4 csavaros felfogatással, carbon bilincsel.
-Leo Vince SBK
Frissen polírozva, szép állapotban, kivehető hangtompítóval, felfogató bilincsel.
-sport könyök frissen polírozva.
-összekötő csövek: Sv 650, és GSxR
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: mdaniel9112@gmail.com
Tenyleg kezd unalmas lenni ez a szajkarate..kurvara nem kivancsi erre senki egy kipufogospecifikus topicban..
Vagy csinaljatok egy kortisz-mdaniel topicot vagy keressetek mindketten egy csajt es vezessetek le a feszultseget ahogyan kell..
Udv