Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kortisz talpig úriember és korrekt üzletember.... ennyit mondhatok
basszátok meg, ne bántsátok, arra kértetek hogy ne kötekedjek motoros társunkkal, abba hagytam, erre fel kezditek ti? biztos lesz olyan akinek az tetszik meg,amilyen neki van
Felőlem fikázhatod is, éppen nem érdekel. Ha valaki szerint egy Vincent, vagy egy Brough Superior sz@r, az csak magát minősíti. A te R6-od sem mai, most akkor az is sz@r?
Szimplán csak elmondtam a véleményem, mert attól, hogy egy Trabantba Ferrari motort teszek, az nem lesz Ferrari.
Ja és ha már itt tartunk, a Bódis matricán is finomíthatnál, mert valamiért az enyém nem ilyen...Lehet átvertek és hamisítvány?!
ha nem tetszik nem kell megnézni ennyi.... én se nézem az ezeréves szarokat amit töltesz fel meg nem fikázom....
Akkor miért Bódisként hirdeted? Ha sima GP dobként hirdetnéd, senkinek semmi baja nem lenne vele, de így kicsit érdekes...
De én nem is eredetiként hirdetem. Olvasd el a hirdetést. Gyári palást sérült volt és elküldtem hogy cseréljék le nem akartam karcosan hirdetni, mondjuk azt nem gondoltam hogy nem szál húzottra cserélik... de már mindegy
főleg, hogy a Bódis GP1-ben nincs polírozott verziós palást....
És majdnem teljesen eredeti!
igazad van a palást az övén szál húzott és sérült, az enyémen tükrös és hibátlan.
Az ugyanolyan, azért túlzás...
megnézem neked
a krovakészlet professional márkájú?
amúgy látom nálatok jól megy ott az asztalon egy össze gyűrt 20 ezres
igen ez ugyan olyan csak ahogy látom a te csatlakozód nagyobb kb 60-as.
csak lásd eredetibe
ezt nem kekeckedésnek írtam
a hangja ez az első bódis ami nekem hangos, meg a szomszédoknak. volt már bódis dobom de arra nem jöttek ki a szomszédok. erre igen.
Szerintem te erre nagyon jól tudod a választ
De ugye E-s a dob?
Nem hibátlan új dob ként árulom. Egy használt terméket pedig hírdethetek.
Annyira vártam már, hogy mikor látja meg a hirdetést renitens kolléga Most jön a feketeleves
Légy szíves hívj fel vagy írj emailt.
Én kérem azt a szép, makulátlanul eredeti Bodist!
-Bódis GP dobok, új 30 cm-es palásttal, kipolírozva, frissen tömve , akár DB killerel.

-Yoshimura Tioval Carbon kúpos végű dob. Alig használt, szép állapotban.

-Akrapovic Titán dob, 4 csavaros felfogatással, carbon bilincsel.

-Leo Vince SBK
Frissen polírozva, szép állapotban, kivehető hangtompítóval, felfogató bilincsel.

-sport könyök frissen polírozva.

-összekötő csövek: Sv 650, és GSxR

Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: mdaniel9112@gmail.com
Sracok
Tenyleg kezd unalmas lenni ez a szajkarate..kurvara nem kivancsi erre senki egy kipufogospecifikus topicban..
Vagy csinaljatok egy kortisz-mdaniel topicot vagy keressetek mindketten egy csajt es vezessetek le a feszultseget ahogyan kell..

Udv