Eladó
Leo Vince X3
Leo Vince SBK
Frissen polírozva, szép állapotban, kivehető hangtompítóval és E betűvel.
Érdeklődni telefonon vagy emailben:
mdaniel9112@gmail.com
Gondolom a palástra gondolsz most. Mivel szálcsiszolt, így alapból matt, ez soha nem lesz fényes. A sárgaság meg szimplán a kép miatt van, fényviszonyok, vaku, össze is van kicsit fogdosva stb.
Ahogy megbeszéltük, igen, de messze állt az elképzelésünk, még akkor is ha nem olyan nagy összegekről volt szó.
Eladom, gyűjtök még mellé, aztán ki tudja, még valami komolyabb E betűs is lesz belőle...
Üres zsebbel nem lehet ba@ni, pedig jó volna
Ráadásul már nem is egyedül álló csajokra vadásztok hanem egyből feleségekre? Na de a viccet félre téve, még mindig tetszik ez az Arrow. És ahogy megbeszéltük, ha az enyém elmegy, kereslek hátha meglesz még.....
amúgy teljes mértékben igazad van,ha valakit érdekel valami,akkor felhívja,és majdnemhogy meg is vásárolja! Most szerettem volna eljátszani azt amit a kolléga is csinált velem,eddig nem reagáltam a cselekvéseire,megvártam,hogy ő kerüljön a helyzetembe, hogy megnézzem hogy fog cselekedni
Magára ismert,úgyhogy most már abba hagyom a piszkálódást,mert elértem a célom!
Amúgy mizu sikerült már eladni a dobot? Érdekel még a beszámításos dolog?
Ezért nem írtam már vissza...
Látok igazságot abban is amit te írsz meg nem is, de hát ezért szép hogy más milyenek vagyunk mert bebaszna ha mindenkinek ugyan az a feleség kéne
Mi lenne már ha befejeznétek egymás ba@ogatását, így mindketten eléggé komolytalannak tűntök!
Aki kitesz valamit, főleg ha rákérdeznek az árra, az igenis írja meg az érdeklődőnek. Csatoljon jó képeket. Aki rendszeresen ad és vesz, az meg főleg tegyen így!
Azért jó duma ez a hívogatás meg levelezgetés mögé bújok..., vagy annyit se áldozok egy üzletre hogy egy rövid telefont elintézzek ha nagyon érdekel.
Nekem ha valami tetszik, és van elérhetőség, írok akár többször is, képet is kérek stb. És saját érdekem ha eladó vagyok hogy engem is elérjenek és folyamatosan válaszoljak... Na erről ennyit.
És ne kezdjétek el hogy " Ő volt aki először...."
Eladó újszerű á llapotban lévő, használt Bódis GPC-3 fekete szálcsiszolt dob, hangtompítóval, e-legal kivitelben. 2 hónapig volt a motoron és kb 1000km-ert használták.
Ára: 45.000 HUF
Leo Vince X3
Leo Vince SBK
Frissen polírozva, szép állapotban, kivehető hangtompítóval és E betűvel.
Érdeklődni telefonon vagy emailben:
mdaniel9112@gmail.com
Nekem sok dobomra azt hitték hogy horpadt,aztán újabb fényképeken már szinte elnézést kértek
Vagy miért lett sárgás a dob?
Eladom, gyűjtök még mellé, aztán ki tudja, még valami komolyabb E betűs is lesz belőle...
Üres zsebbel nem lehet ba@ni, pedig jó volna
Magára ismert,úgyhogy most már abba hagyom a piszkálódást,mert elértem a célom!
Amúgy mizu sikerült már eladni a dobot? Érdekel még a beszámításos dolog?
Látok igazságot abban is amit te írsz meg nem is, de hát ezért szép hogy más milyenek vagyunk mert bebaszna ha mindenkinek ugyan az a feleség kéne
Aki kitesz valamit, főleg ha rákérdeznek az árra, az igenis írja meg az érdeklődőnek. Csatoljon jó képeket. Aki rendszeresen ad és vesz, az meg főleg tegyen így!
Azért jó duma ez a hívogatás meg levelezgetés mögé bújok..., vagy annyit se áldozok egy üzletre hogy egy rövid telefont elintézzek ha nagyon érdekel.
Nekem ha valami tetszik, és van elérhetőség, írok akár többször is, képet is kérek stb. És saját érdekem ha eladó vagyok hogy engem is elérjenek és folyamatosan válaszoljak... Na erről ennyit.
És ne kezdjétek el hogy " Ő volt aki először...."
Ára: 45.000 HUF
okt. 27. (4 napja)
címzett: saját magam
telefonálgatni nem fogunk, ha nem mondod meg az árát akkor nem, keresünk másikat.
én
Komolytalanok vagytok.
Dániel Mihály
okt. 27. (4 napja)
címzett: saját magam
ez az mondja aki egy érdeklődőt leráz...
ezt most találtam koma,akkor hogy is működik ez a telefonálgatás,csak hogy a többiek is tisztába legyenek ?!