Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem az fojtás.És igen ha nem teszel gyapotot a dobba akkor helyben fejbe lőnek mert olyan hangja lesz főleg hogy kétütemű lévén folyamatosan forgatni fogod
Sztem próbáld meg a Corsaro-nál...
Ez a part number-e a rugónak...
RACE-SPS-1
Jól tudod!
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy a gyári 50-es Aprilia rx ben 95-ös, a kipuban közvetlen a henger után ahogy kezd szélesedni a rezonátor, mi az a labdaszerű dolog?
Elflexeltem, és találtam benne labdaszerű szart.
Azt összeszerelésnél tegyem vissza, vagy valami folytás?
El tudja zárni a kipu csövet. Az ugy normális?
Még egy kérdés.
Ha a gyári dob végébe nem tesztek gyapotot akkor nagyon hangos lesz enél a tipusnál?
Kösz
Én úgy tudom, hogy a bolt-on kipufogó csavaros megoldással felszerelhető dob, még a slip-on összekötőcsöves megoldás. De lehet rosszul tom....
Sziasztok! Az a kérdésem lenne , hogy mit jelent a slip-on, bolt-on a kipufogóknál?
Üdv?Imi!
Sziasztok.

Burgman AN 400-ra keresnék valami hangosabb dobot, ha lehet összekötőcsővel.
Ha valakinek esetleg kallódna otthon ilyesmi, ne tartsa magában!
Nincs szívem szétberhelni a gyárit.
Motyóm van hozzá, gyapot meg perforcső, de várnok vele, hátha valakinek akad.
Köszi előre is.
Köszönöm!
igen akra. mailt küldök.
Üdv mindenkinek yamaha tdr 125-re keresnék valami sport dobot esetleg eladóba valami uni sport dobja vagy valami más csinos 125ccm motor dobja?
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok 2007 r1-re keresek akrapovic dobokat y-nal ha valaki tud valamit jelezze köszi! :) konkrétan ilyet:
Szia! A karbon az Akra lenne? Ára?
Triumph street triple 1050 gyári titán dobok szép állapotban 40e ft-ért "E"jelzés nincsen Érd:zoli_motor@freemail.hu
Jó gondolat :)
Látom van választék, de akkor már legyen slip-on, mert egy ezres fazerre kellene :)
ha nagy kell
Bakker...kicsi... Pedig tetszett a dobod !
Köszi a választ.

Tud valaki Yamaha FZS1000-re valami jópofa dobot ócsón ?! Nem kell "E", bár ha van, nem bánom
Egy kis zörejre vágyom, hogy tudjam, haladok is
Sziasztok!

Tud vki esetleg yoshimura rendszerhez való rugót? Az enyém kicsit kilágyult és kinyúlt.

Köszi!
Persze
Mert a rohogestol minden csajnak leesne
Írtam egy emailt a info@szervizautobuda.hu-ra. Árajánlatot kértem benne és arra a címre válaszolhattok. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot (gyors ügymenetet kérek :) ), mert már egy hónapja próbálok kipufogót szerezni.

Üdv:
Márió
Eladó egy full titán Akra dobpár! Jelenleg egy Honda Varaderón van...
Bodisban tudunk segíteni... ha érdekel a jó minőség, megfizethető áron.

Látogass el hozzánk! Nézd meg a honlapot...
53.8- 54 mm a bekötőcső átmérője.
Szeretnék egy jó állapotú(használt is lehet) sportdobot a CBR 600 F2-esemhez, amit csak fogom és felcsavarozom, mint a gyárit. Semmi extra kérésem nincs :)
Mi a terved?
Örülök!
Kár, hogy ehhez kipufogó is kellett.... ha Hondád lenne, már be sem kell indítani!