Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reni

Kiba....ott jo lett a bodis dob
Olyan hangja van hogy mikor huzom a gazt a lanyok bugyija egyenes aranyban tolodik lefele...
volt ilyen dobom a yamahás időmből, fzr 400rr karbonbevonatú, de alatta acél palást van. ha kitisztítod a lamelláktól akkor szépen szól, jól mutat rajta a yoshi matrica.
Hali !

Mekkora a bemenő cső átmérője ?

Üdv:
fri
Szia!

Nagy nehezen utolértem. Pénz előre nem ment csak a gyári dobom. Most végre azt nagy nehezen visszakaptam, de közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy inkább nem készít nekem dobot. Nem akarom senki rossz hírét kelteni, ezért inkább nem mesélem el. Elég az hozzá, hogy sok ígérgetés volt, dob meg valahogy soha nem érkezett... Ezért érdeklődöm itt megint, hogy F2-es 600-as CBR-re van-e eladó sportdob összekötő csővel.

Márió
Végtelen lehetőségek tárháza:
http://www.szervizautobuda.hu/...
Sziasztok!

CBR F2-re keresek sport dobot összekötővel. Valakinek van eladó?

Üdv:
Márió
Sziasztok!
Nem tud valaki Suzuki gsx-r 600 k9-hez sport kipufogó rendszert?
Előre is köszi ha valaki tud segíteni!
Hát ha nem küldted előre el a pénzt akkor nem kell félned, hogy átvert :) De ha előre kérte akkor szerintem átverés volt az egész :/
Pl: Raptor,Martin
Jotti!

Ennyi idő alatt elhozhattad volna.... már rendben lennél!
...Kínában van... hogy belevéssék a kamu engedélyszámot a dobodba...
Ice!
Nem jött át semmi. Valószínű ezzel is az a probléma, mint az előző levelekkel.
Eladó régi stílusú sportdob Mach1 8e ft,Yamaha fz1 gyári kipufogó+exup bovdenekkel,15eft-5eft,Kawasaki kz750 leömlő 4:1-be gyűjtővel 5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Küldöm e-mail és írom mire hivatkozz...
A külömbség köztünk az,hogy én dolgozom is és nem a fszom verem.De tudod mit Ell,menj el és vegyél....Helló
Sziasztok!

Már írtam a Honda CBR600F fórumba, de itt is megkérdezem. Rendeltem egy Mastek kipufogót (F2-esre). Ha jól tudom Maszlag József az illető neve, aki ezzel foglalkozik. Elvileg múlt hét csütörtökön adta fel postán, a gyári és a mastek kipufogómat, de nem jött azóta se meg, pedig elvileg másnapos szállítással jön. A gond, hogy azóta sehogy nem tudom utolérni (telefon, email, facebook). Valaki ismeri, vagy tud róla valamit? Itt a jó idő és én meg itt állok kipufogótlanul...

Márió
Jaj hát ígérni azt nagyon tud nekem is kb két hete jön az emelőszemem.
De lehet van az három is
Ice!
A fehérvári db killeres tag telfonszámát nem tudod elküldeni? Megpróbálnám én hívogatni. Más vonalon nem jutottam előrébb.
Eladó Yoshimura 70.000 FT-ért ! Adatlapomnál van fent róla videó, de ha kell akkor kérésre csinálhatok róla jobb minőségbe, és képet is csinálok róla ha szükséges !
Még mindig keresek cbr600F4i (2005) höz e betűs sportkipufogót az semhátrány hamegvan a db killer... :)
Csáó. Egy olyat szeretnék kérdezni h mennyiért adnád el a sport kipufogót?
Meg is kaptam a matricát és ez a méret pont jó!
Még egyszer köszönöm szépen,jövök 1-el!
Sziasztok.Lenne egy eladó arrow dobom.2004 es kawasaki z750 en volt.Szép állapotú durva hanggal.
Hali.
Honda TRX400EX quadhoz keresek sport dobot.Újat,használtat..
Minden lehetőség érdekel.

barthadna@gmail.com