volt ilyen dobom a yamahás időmből, fzr 400rr karbonbevonatú, de alatta acél palást van. ha kitisztítod a lamelláktól akkor szépen szól, jól mutat rajta a yoshi matrica.
Nagy nehezen utolértem. Pénz előre nem ment csak a gyári dobom. Most végre azt nagy nehezen visszakaptam, de közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy inkább nem készít nekem dobot. Nem akarom senki rossz hírét kelteni, ezért inkább nem mesélem el. Elég az hozzá, hogy sok ígérgetés volt, dob meg valahogy soha nem érkezett... Ezért érdeklődöm itt megint, hogy F2-es 600-as CBR-re van-e eladó sportdob összekötő csővel.
Eladó régi stílusú sportdob Mach1 8e ft,Yamaha fz1 gyári kipufogó+exup bovdenekkel,15eft-5eft,Kawasaki kz750 leömlő 4:1-be gyűjtővel 5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Már írtam a Honda CBR600F fórumba, de itt is megkérdezem. Rendeltem egy Mastek kipufogót (F2-esre). Ha jól tudom Maszlag József az illető neve, aki ezzel foglalkozik. Elvileg múlt hét csütörtökön adta fel postán, a gyári és a mastek kipufogómat, de nem jött azóta se meg, pedig elvileg másnapos szállítással jön. A gond, hogy azóta sehogy nem tudom utolérni (telefon, email, facebook). Valaki ismeri, vagy tud róla valamit? Itt a jó idő és én meg itt állok kipufogótlanul...
Eladó Yoshimura 70.000 FT-ért ! Adatlapomnál van fent róla videó, de ha kell akkor kérésre csinálhatok róla jobb minőségbe, és képet is csinálok róla ha szükséges !
Kiba....ott jo lett a bodis dob
Olyan hangja van hogy mikor huzom a gazt a lanyok bugyija egyenes aranyban tolodik lefele...