Sziasztok! Egy Yamaha Yz 250 es motorom van,A végdobból kivettem a gyapotot mert már rossz volt, nem tettem bele másikat mert így jobban tetszik a hangja,azt szeretném kérdezni hogy ez árt e a motornak vagy jár e teljesítmény vesztéssel? A választ előre is köszi!
Sziasztok!
Napnyugat felé tervezgetek majd kirándulgatni, de sajnos arrafelé a közegnek nincs szépérzéke, nem tudják értékelni a sportdobom dorombolását - illetve de, díjazzák, többtíz-százojrós tételekkel
Nem az a nagybetűs HANGOS fajta, de mégiscsak hangosabb kicsit a gyárinál, s E betű sincs benne. Szóval kéne valami db-killer, hangtompító furulya bele. Tudtok pár tippet adni, hogy kik foglalkoznak ilyennel, hol érdemes érdeklődni?
Kösz!
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Van egy 2008as évjáratú Derbi blokkos rs50-esem :D 14/53 áttét van rajta a rezó tiszta már,csak a hangtompitóba van szerintem folytás,a motor igy végre 85öt megy.Ha a hangtompitót egy http://www.italmondo.hu/index.... -ra gondoltam. szerintetek ez dobna a végsebességen vagy inkább hagyjam? Ha valami jó ötletetek van akkor várom :D
Sziasztok , ETZ 250 esre tervezett rezó eladó ! szép állapotban kb 1500-2000 km-et használt , karbon végdobbal , nagyon szépen elvezetve , kialakítva , minden tartozékkal! Képet kérésre küldök.
Sziasztok Aprillia RS 125 re keresek sportdobot akinek van 1 pofás széphangu példánya az irjon ide vagy msnre
gabofreemail.hu9@freemail.hu
köszi a segitséget
Neharagudj,de mi a bajod velem?mindenki azt csinál amit akar,ha vásárolni akarsz,szerintem te is csak alkudoznál nem?egyébbként a srác 11-be odaadná,ha nem láttad volna a válaszát.
Napnyugat felé tervezgetek majd kirándulgatni, de sajnos arrafelé a közegnek nincs szépérzéke, nem tudják értékelni a sportdobom dorombolását - illetve de, díjazzák, többtíz-százojrós tételekkel
Nem az a nagybetűs HANGOS fajta, de mégiscsak hangosabb kicsit a gyárinál, s E betű sincs benne. Szóval kéne valami db-killer, hangtompító furulya bele. Tudtok pár tippet adni, hogy kik foglalkoznak ilyennel, hol érdemes érdeklődni?
Kösz!
Suzuki DL 1000-hez keresek sportdobot.
Yamaha WR-hez keresnék elérhető áron dobot!
Ha valaki tud olyat aki gyárt is esetleg az is jó lenne...
Köszi
gabofreemail.hu9@freemail.hu
köszi a segitséget
Honda CBR 1100 XX-re keresek sport dobokat.
Üdv
Gábor
30/2052666
micron hang
nem az a dobhártya szaggató,de szerintem szép
De mindegy is mert már elkelt.
A 49mm / 52mm / 430mm-as dobhoz jár a rugó is illetve postán küldenéd? Az ár alkuképes? A posta költséggel együtt megvenném 15e-ért