Sziasztok!
Olyan fontos kérdésem lenne, hogy nekem van egy 2006-os Rieju MRX 50-es endurom, és a kipufogó elejénél van egy ilyen füst-elvezető cső. Az folytja valamennyire a motort? Ma viszem CO-hegesztőshöz, mivel van a kipufogón egy lyuk, és azzal együtt akkor a füst-elvezetőt is le lehetne szedni. Szóval akkor a kérdés: a füst elvezető valamilyen mértékben folytás vagy nem? Hallottam ezt is, azt is...Köszi, Imi.
szia!
Sajnos azzal nem szolgálhatok :-)
Más tipus van, de az nem képezi csere tárgyát :-)
Ha esetleg mégis valami felmerül, írj rám...hátha.
Akár gumi akár más
Üdv!
Megvan, de csere nem igen érdekel most, mert igazából minden megvan. Talán ha van egy GoPro HD Motorsports kamerád tartozékokkal, akkor az szóba jöhet!
Itt is van egy:
http://www.kepesmotor.hu/offro...
üdv
K5 Busához keresnék sportdobot.Ha van valakinek szóljon .
Van egy eladó Leo vince SBK dobom ha valakit édekel. Kép az adatlapomon. Ára: 45.000ft.
szép napot
van egy polini for race 3-as kipufogóm ha esetleg valakit érdekel 30/2420786 zombori.motor@citromail.hu
van kb 10 féle csak nyugati,ha érdekel 70 317 90 83
üdv,P.
Olyan fontos kérdésem lenne, hogy nekem van egy 2006-os Rieju MRX 50-es endurom, és a kipufogó elejénél van egy ilyen füst-elvezető cső. Az folytja valamennyire a motort? Ma viszem CO-hegesztőshöz, mivel van a kipufogón egy lyuk, és azzal együtt akkor a füst-elvezetőt is le lehetne szedni. Szóval akkor a kérdés: a füst elvezető valamilyen mértékben folytás vagy nem? Hallottam ezt is, azt is...Köszi, Imi.
van egy ilyenem és még sok más fajta,ha érdekel 70 3179083
üdv,P.
Nagyon jó árban volt.
Meg van még a dobod?
Köszi.
Üdv.
Sajnos azzal nem szolgálhatok :-)
Más tipus van, de az nem képezi csere tárgyát :-)
Ha esetleg mégis valami felmerül, írj rám...hátha.
Akár gumi akár más
Üdv!
Megvan, de csere nem igen érdekel most, mert igazából minden megvan. Talán ha van egy GoPro HD Motorsports kamerád tartozékokkal, akkor az szóba jöhet!
Meg van még a Raptor dobod?
Esetleg motoros felszerelés, kiegészítő cserébe nem érdekelne?
Üdv, Krisz