Sziasztok!
Kipufogós emberkét keresek aki tudna segíteni. Az összekötő csövem egyik végét kellene 2mm-rel kitágítani. 54mm-es most a cső és az új dobom 56mm-resre való. Aki ebben tudna segíteni szívesen fogadnám.
Bp-i lakos vagyok.
Ha tudtok valakit adjátok meg az elérhetőségét!
Köszönöm!
Üdv.
Sziasztok!
Tanácsot kérnék tőletek. Az XT 600-hoz szeretnék dobot készíteni, tudom, hogy mit kell a dobba tenni (perforált cső, azt körbe tekerni vékony dróttal + üveg gyapot). A kérdésem az lenne,hogy a perforált csőnek min-max mekkora lehet a belső átmérője? Ha kipufogó cső belső átmérője 5 cm. Vmi tanácsot kérhetnék,hogy mire figyeljek oda vagy mit hogy csináljak?
Előre is köszi.
Üdv. Örvendek a szerencsének... az e-mail cimem: enderson89@yahoo.com én erdélyi vagyok ezért gondolom jobb lenne ha leveleznénk, gazdaságosabb számomra . Megkérhetlek hogy küldj pár képet és árakat?!
koszi szepen.Azert nem voltam biztos benne,mert az angol ebay-en sokan ugy reklamozzak,hogy 600-as es 1200-as banditra kipufogo elado.Valojaban engem az y-on erdekel,mert azon felul jo allapotban levo akrapovik van.
Udv mindenkinek.Nagyon megkoszonnem ,ha valaki tudna segiteni.Egy 96-os evjaratu suzuki bandit 600 s tulajdonosa vagyok,es arra szeretnek valaszt kapni,hogy a 600-as banditra felszerelheto-e egy 1200-as bandit kipufogo rendszere?Elore is kosz,ha valaki tudja a valaszt.
Az elektronikának az injektoros motoroknál van köze, úgy gondoltam. A karbisoknál a levegő csavaron szoktam állítani, mert van, h "durrog" amikor elveszed a gázt, és ezt lehet vele megszüntetni.
Az úgy pont jó.
Az én motorom még karbis, így csak azt kellene hozzáhangolni,az elektronikájához szerintem nincs köze a kipufogóhoz.Amúgy hozzáértés hiánya miatt inkább nem nyúlok hozzá a fúvókákhoz,stb-hez.Karbiszinkron azt tudok csinálni de az most nem meghatározó,remélem nem sokára kész a szűkítő és jobb lesz.Amúgy egy meghatározott távolságon 6.-ban 60-ról mind a két dobbal egyformán 140Km/h-ra gyorsult. Ugyanis a gyári dobbal alul ment jobban ,de a csinált dobbal pedi felül és így egal-ba lett.
Mert hozzá kell állítani az elektronikát, vagy a karbikat?
Amúgy meg sztem ezért nem jók az ilyen "kisipari" dobok.
Egy Yoshihoz töltesz le a Power Commender-be programot a weblapjukról ahhoz a dobhoz amit vettél rá. Igaz, az sem lesz a legjobb akkor...
Kipufogós emberkét keresek aki tudna segíteni. Az összekötő csövem egyik végét kellene 2mm-rel kitágítani. 54mm-es most a cső és az új dobom 56mm-resre való. Aki ebben tudna segíteni szívesen fogadnám.
Bp-i lakos vagyok.
Ha tudtok valakit adjátok meg az elérhetőségét!
Köszönöm!
Üdv.