Eladó egy pár akrapovic kipufogó,jó állapotban.
Nekem tuono-n volt fennt de más kétkipufogós motorokra is felrakható átalakítással.
Irányára:100eft(Ha komoly az érdeklődő megalkuszunk az árban)
Tel:30/9089573
Ok szívesen, addig is lapozz vissza a Június-Júliusi blog bejegyzéseimhez - ott minden dokumentálva van, hogy legalább más ne szívjon (annyit mint én )
Halllo!
Van egy eladó Gs500 kipufogó rendszerem eladó!Gyári,csak teljesen átmenö,ezért nagyon erős a hangja!
Meghallgatható az adatlapomon!
needee@maffia.hu
hello. nem tud valaki 100cc 2T peugeot speedfight-ra kipufogót?
valami olcsóbbat, a technigas next-r és a Doppler elég drága 40-45ezer.használt is jó lenne! A mostani egy Leovince touring, sajna ez nem rezódob.
Szia , nem zaklatlak, de akkor most mi is van? Segitesz ? A CBR 600 F-re (2006) kellene a MIVV GP. dob, összekötővel . mennyi lenne és hogyan bonyolitsuk?
Nem házi: a quadomra vettem anno ( 80 EUR ) a gyári sportdobja volt a gépemnek.
A gép el lett adva a szponzor-quadom érkezése miatt - így a dob nem került fel rá és csak útban van.
Egy ekkora kormányhoz kétlem h elég lenne a ZZR -en, a képen látható kormánnyal 13 centit (!) kellett hosszabbítani...annyit max. az elektromos kábelek engednek - a többi aligha.
Ha megnézed a fotógalériában a képeket, én a villahidam gyári furataiba rögzítettem a házilag készített tartót... 2000 km-t mentem, ringeztem is vele - semmi gond nem volt.
Én a helyedben egy bontott villahidat íbéjeznék, ha nem több 30-40 EUR-nál, és simán megfúrnám, és menetet bele.
De a befogó és a kormány valami jó minőség legyen: szóval ott is 18-20 körül indul a mutatvány.
Ha a bowdenek nem elég hosszúak, Biatorbágyon tudsz méretre átalakíttatni - kb 3 rugó darabonként.
Számíts még plusz költségként 2 új tükröt a kormányvégre.
Eladó egy pár akrapovic kipufogó,jó állapotban.
Nekem tuono-n volt fennt de más kétkipufogós motorokra is felrakható átalakítással.
Irányára:100eft(Ha komoly az érdeklődő megalkuszunk az árban)
Tel:30/9089573
Eddig nagyon szuper!
Köszi érdekelni fog, de majd csak a következő hónapban, mert valószínű, hogy csak akkor lesz erre kes!
Köszi, majd jelentkezem.
Van egy eladó Gs500 kipufogó rendszerem eladó!Gyári,csak teljesen átmenö,ezért nagyon erős a hangja!
Meghallgatható az adatlapomon!
needee@maffia.hu
valami olcsóbbat, a technigas next-r és a Doppler elég drága 40-45ezer.használt is jó lenne! A mostani egy Leovince touring, sajna ez nem rezódob.
Tegnap irtam neked e-mailt abban mindent leirtam...
Írj privit ide: n.szilagyi@freemail.hu
voda-374-nyolcvan-37
A gép el lett adva a szponzor-quadom érkezése miatt - így a dob nem került fel rá és csak útban van.
XT600-ra milyen auspuffot érdemes venni? CBR600?
Ha megnézed a fotógalériában a képeket, én a villahidam gyári furataiba rögzítettem a házilag készített tartót... 2000 km-t mentem, ringeztem is vele - semmi gond nem volt.
Én a helyedben egy bontott villahidat íbéjeznék, ha nem több 30-40 EUR-nál, és simán megfúrnám, és menetet bele.
De a befogó és a kormány valami jó minőség legyen: szóval ott is 18-20 körül indul a mutatvány.
Ha a bowdenek nem elég hosszúak, Biatorbágyon tudsz méretre átalakíttatni - kb 3 rugó darabonként.
Számíts még plusz költségként 2 új tükröt a kormányvégre.
És persze köszönöm..