Sziasztok!
Egy akra titán ovál kipufogó kb. mennyire ér a városomba (Nyíregyháza), mivel 3 hete megrendelte a márkaszervízem, de még mindig nem jött meg. A biztosító fizetné kifele ha megjönne, de nem akar
árban mire lehet számítani? többféle forma is szóbajöhet (trioval,..) vagy csak a "hagyományos" hosszú henger forma? beszerzési idő kapcsán mivel lehet kalkulálni? válaszotokat előre is köszi
sziasztok skacok , a rezonátort, hogy lehet deformálódás nélkül olyan kékes égett szinűre csinálni? gondolom melegiteni kell, csak nem mindegy mivel, meg hogy miként, olyan szép az a kékes szin
kipufogódobok és gyűjtő csövek gyártása,leömlők javítása cseréje,méretre gyártása, hajlítása.rendelés alapján legyártott alkatrészek postázása is, endúró, csoppi,és speed motorokra.komplett rendszer cseréje,varaderó,vfr, v-strom,összekötők, y-ok gyártása egyedi igény szerint.
EZT IS KAPHATOD!
Sziasztok! Ha valaki tud olyan emberkét aki kipufogókat gyárt okosba, akkor lécci dobjatok meg 1 emillel! 08-as Suzuki Intruder M800-hoz kellene! Előre is Köszönöm!
Sziasztok! Lenne egy hatalmas kérdésem , hozzáértőkhöz :) . Tehát ! Én vettem egy 2005 ös yamaga dt 125 ös MKP-t , de sajna a gyári dob van a kicsikén .. Nem találok sehol hozzá való sportdobot esetleg rendszert .. Persze megkérdeztem Győrbe , és na mikor jönne meg..?! Hát Szeptemberbe . Valahogy én nem szeretnék rá annyit várni szerintem mindeki így lenne vele , megvan rá a pénz és egyszerűen nem tudok beszerezni 1 sportkipuff.t vagy egy rendszert ! Ha esetleg valaki megtudna dobni pár jótanáccsal vagy ötlettel azt nagyon nagyon megköszönném ! =)
Hello!
Egy 2008as Honda CBF 600 as mocihoz keresek sportkipufogót. A neten körbenézve csak a Leo Vincenél találtam egy dobot ami az sbk2 nevet viseli. Illetve volt még a Hurric supersport. Ha esetleg valaki tudna Ixil extreme shorty dobok elérhetőségéről, vagy egy olcsóbb yoshimura dobról (vagy tudna ilyet szerezni); lehet two brothers is ..
az kérem jelezze a turbopt@freemail.hu -ra, vagy itt... Előre is köszi
Semmi...minden tökéletes...nagyon teccik és ha esetleg elmegy és lesz rá pénzem megint...ugyanilyet veszek az tuti...mert szép nagyon ...és gyönyörű a hangja is....jól mutat a bandin nagyon...
Csak sajna olyan pénztelen lettem hogy az "A" hitel is alig fedezi a költségeim úgy összejött most minden...és ez a 100 ropi most helyrehozna....kicsit :-(
Ha nem megy el..akkor böjtölök :-)....óccsóé meg nem akarom eladni....míg nem rágom a küszöböt :-D
Egy akra titán ovál kipufogó kb. mennyire ér a városomba (Nyíregyháza), mivel 3 hete megrendelte a márkaszervízem, de még mindig nem jött meg. A biztosító fizetné kifele ha megjönne, de nem akar
árban mire lehet számítani? többféle forma is szóbajöhet (trioval,..) vagy csak a "hagyományos" hosszú henger forma? beszerzési idő kapcsán mivel lehet kalkulálni? válaszotokat előre is köszi
mi tudunk twobrothers-t vagy bodis-t!
EZT IS KAPHATOD!
Köszönöm, most úgy néz van pár jelentkező, ha mégse felelne meg senki, akkor írok vagy hívlak Téged!
Egy 2008as Honda CBF 600 as mocihoz keresek sportkipufogót. A neten körbenézve csak a Leo Vincenél találtam egy dobot ami az sbk2 nevet viseli. Illetve volt még a Hurric supersport. Ha esetleg valaki tudna Ixil extreme shorty dobok elérhetőségéről, vagy egy olcsóbb yoshimura dobról (vagy tudna ilyet szerezni); lehet two brothers is ..
az kérem jelezze a turbopt@freemail.hu -ra, vagy itt... Előre is köszi
2008-as 600RR-re keresek akrapovic dobot carbon véggel..
ELőre is köszi
Semmi...minden tökéletes...nagyon teccik és ha esetleg elmegy és lesz rá pénzem megint...ugyanilyet veszek az tuti...mert szép nagyon ...és gyönyörű a hangja is....jól mutat a bandin nagyon...
Csak sajna olyan pénztelen lettem hogy az "A" hitel is alig fedezi a költségeim úgy összejött most minden...és ez a 100 ropi most helyrehozna....kicsit :-(
Ha nem megy el..akkor böjtölök :-)....óccsóé meg nem akarom eladni....míg nem rágom a küszöböt :-D