Helló mindenkinek!
Lenne 1 kérdésem a hozzáértőkhöz van 2000 Évj r6 osom ez még karbis.
Van hozzá ARROW sportdobom aminek elég xép a hangja.
Az lenne a kérdésem hogy ha a gyári dobnak lefűrészelem a dob részét és úgy rakom rá a motorra akkor az okozhat-e valamilyen kárt a motorba?
Hallotam már sok mindent pl:ha leveszem a dobot az szétbassza a szelepeket stb ...
(Józan paraszt ésszel arra jutottam h a sportdobon is gyakorlatilag átlehet látni akkor annak semmi folytása sincs) Válaszokat elöre is köszönöm!
Ui: Mielőtt mindenki hülyének nézne nem akarok állandóan ezzel a csonkolt dobbal mászkálni csak néha a városba felrázni az embereket!
Amúgy szerintem szépen meg van csinálva. Akinek csak egy hangosabb dob kell olcsón ami még mutat is valahogy annak megéri.
A végén lehetne még kicsit finomítani...
Én is szívesen vennék Yoshit de sajnos horribilis összeget kérnek érte...
hello! mi történik ha 50-70cc-re való sportkipufot teszek a 100cc-is Peugeot speedfight-ra? Lefogja a motorját? vagy milyet lehet rátenni, persze nem csillagászati árakért!
Szép napot Mindenkinek!
Valaki esetleg tud ilyen Bódis dobot jó árban K7-re? Lehet használt is. Ez a rövid 300mm-es! Elsősorban Bódis érdekel, de ha más márka az sem lenne baj, csak ilyen legyen az alakja.
Előre is köszi! Ja a dupla vég sem fontos!
A hangja nekem nagyon bejött, igaz 'csak' SRX600-ra meg egy 300-as quadra raktam ilyet - de jól szól. Nem ordít, de egész mély basszust nyom.
Azt hogy az RR-re felmegy -e, azt neked kell tudni : ennek a belépője 35-ös, befelé enyhén kúpos. Oldalról fogja az a 3 imbusz amit a képen is látsz.
Szerintem ha a gyári helyre nem is, de egy illesztő darabbal biztosan fel lehet rakni ( a quadra nekem is közdarabbal ment fel: 2.000.- ért rakta fel anyaggal együtt a kipufogós )
azt nem neked írtam, hanem elektrolanak, a tiédre is jó lenne de összekötő csövem az nincs hozzá, majdnem elvitték amugy egy 600RR-re.
Tel:30/64-60-451
Lenne 1 kérdésem a hozzáértőkhöz van 2000 Évj r6 osom ez még karbis.
Van hozzá ARROW sportdobom aminek elég xép a hangja.
Az lenne a kérdésem hogy ha a gyári dobnak lefűrészelem a dob részét és úgy rakom rá a motorra akkor az okozhat-e valamilyen kárt a motorba?
Hallotam már sok mindent pl:ha leveszem a dobot az szétbassza a szelepeket stb ...
(Józan paraszt ésszel arra jutottam h a sportdobon is gyakorlatilag átlehet látni akkor annak semmi folytása sincs) Válaszokat elöre is köszönöm!
Ui: Mielőtt mindenki hülyének nézne nem akarok állandóan ezzel a csonkolt dobbal mászkálni csak néha a városba felrázni az embereket!
A végén lehetne még kicsit finomítani...
Én is szívesen vennék Yoshit de sajnos horribilis összeget kérnek érte...
Valaki esetleg tud ilyen Bódis dobot jó árban K7-re? Lehet használt is. Ez a rövid 300mm-es! Elsősorban Bódis érdekel, de ha más márka az sem lenne baj, csak ilyen legyen az alakja.
Előre is köszi! Ja a dupla vég sem fontos!
Megvan még Handó Peti telefonszáma? Egyáltalán foglalkozik még kipufogó készítéssel?Köszi előre is.
Üdv.
Van a DRZ-men egy sportdob, elcserélném gyári DRZ- E-s dobra.
Nekem túl hangos.
Valakit érdekel?
Köszi!
Azt hogy az RR-re felmegy -e, azt neked kell tudni : ennek a belépője 35-ös, befelé enyhén kúpos. Oldalról fogja az a 3 imbusz amit a képen is látsz.
Szerintem ha a gyári helyre nem is, de egy illesztő darabbal biztosan fel lehet rakni ( a quadra nekem is közdarabbal ment fel: 2.000.- ért rakta fel anyaggal együtt a kipufogós )
Belépő oldal, cső belső átmérő: 35 mm
Dob átmérő, külső: 100 mm
Dobtest hossza : 400 mm
Kilépő/Belépő cső hossz : 40 + 30 mm
Tel:30/64-60-451
Van egy bontatlan Two Bros csövem a mocidra nagyon baráti áron!
dobj egy mailt ide:
freongee@gmail.com
köszi!