Keresek suzuki dr 125 eredeti kipufogódobot! Cserébe adok "sportosított" dobot. A helyzet az az, hogy csendesen szeretnék járni a motorral, mert a multkor megállítottak, és nekem 50-es papírjaim vannak. Különben gyönyürű a hangja így,de nem járhatok vele sanjos.
Hali.
Aki tud ilyesmit gyártani olcsó pénzért, Rákoskeresztúron a Proex-esek.
Megbízható, pontos, jóóó minka.
PL.: R1 2008 as Titanium dob átszabása belülről 40 ezer volt.
Minden más kipuff os 70-80 ezer től indult a titan cső ára miatt.
Üdv!
Szóval 1db dobot fogok venni, vagyis már "megvettem", csak még nincs nálam. A K7 600-nak egyben van a dobbal a katalizátora és az lekerül és megy helyére a dob, amihez nincs összekötőm.
Íme képek, hogy jobban értsd:
A 1 képen látható dobot vettem, de nincs hozzá a képen látható összekötő, AZ KELLENE!
Kawaseki:
Gyártatok csak összekötőcsövet is magában? Veszek egy YOSHIT a Gixer K7-emre, de kell hozzá egy összekötő cső, mert K8-ra való egyébként. Vállaltok ilyet?
Sziasztok 1 kérdésem lenne! Nekem van egy GSXR 600 k5 mocim és gyári dob van rajta de szeretnék elérhetö áron sport dobot mit ajálotok? Elöre is köszi mindenkinek!
Szomorú, mivel a balesetem óta, ez az egy alkatrész ami nem érkezett meg, és megmondom őszintén veszélyes ezzel a gyári dobbal közlekedni
Mind1 lehet felhívom az akrapovič magyar importőrét hátha tud valamit mondani.
csak rozsdamentes dobokat tudok ajánlani, volt pár próbálkozás karbonszálas héjjal is, de a gyártó/szállító hanyagul kezelte a rendeléseket, így egy termékkel és egy szállítóval is kevesebb. ki lehet fogni jó áru és neves gyártók termékeit sokak számára elérhető áron, csak idő kérdése, a sérült dob szakszerű javítása olykor nem kifizetődő és eredményes. az xj 600 igazi túragép ahol a gazdaságosság és a praktikusság a cél, a spéci kipu csak a doboztartó és a bukócső után következik.
gpr alu dob f4i 50mm a csatlakozéanál.
Aki tud ilyesmit gyártani olcsó pénzért, Rákoskeresztúron a Proex-esek.
Megbízható, pontos, jóóó minka.
PL.: R1 2008 as Titanium dob átszabása belülről 40 ezer volt.
Minden más kipuff os 70-80 ezer től indult a titan cső ára miatt.
Szóval 1db dobot fogok venni, vagyis már "megvettem", csak még nincs nálam. A K7 600-nak egyben van a dobbal a katalizátora és az lekerül és megy helyére a dob, amihez nincs összekötőm.
Íme képek, hogy jobban értsd:
A 1 képen látható dobot vettem, de nincs hozzá a képen látható összekötő, AZ KELLENE!
Yamaha DT 80ashoz keresek végdobot!
Gyártatok csak összekötőcsövet is magában? Veszek egy YOSHIT a Gixer K7-emre, de kell hozzá egy összekötő cső, mert K8-ra való egyébként. Vállaltok ilyet?
Mind1 lehet felhívom az akrapovič magyar importőrét hátha tud valamit mondani.
Nekem angliából lejött 2hét alatt de volt olyan,hogy magyarországról rendeltem és két hónap kellett..