Nincs vki 1 arrow dob eladó 125 ccm-is NSRre?ami cagiván v tzr-en van az is jóó!
És 34es karbihoz szivócsonk, és a karbi és a légszürö közötti csö is kellene!
ha van vkinek vmelyik akk msn:egedi_m@hotmail.com
Esetleg valami szakirodalom a kipufogó tervezésével kapcsolatban?
Pl.egy adott lökettérfogathoz a perforáltcső hossza, átmérője, külső palást átmérője, hossza, esetleg kúpos -e a perforáltcső? Ezen paraméterek ismeretében pl. könnyebben lehetne választani a millió használt kipufogó közül....
Eladó egy karcmentes Yoshimura TRI-Oval dob. Eredeti JAPÁN nem amerikai! Szép CNC-zett alu tömb felfogatás. Gyári 4 csavaros dobok helyére. E-jelzés benne van, legális. Jár hozzá a bilincs és a hangtompító is. 60e-be adom.
Nagyon szivesen bár ez csak az irányár ugye...Valamennyit tudok engedni az árból de persze erre majd csak akkor tudunk visszatérni ha érdekel a dolog.
Üdv:Balu
Sziasztok szakik!
2 kérdésem lenne:
1-rezonátor kipufogóhoz, mekkora a legvékonyabb lemez amiből lehet csinálni?
2-Mik alapján lehet megállapitani, hogy milyen hosszú legyen a diffúzor, illetve a konfúzor? remélem tudtok válaszolni
És nagyon köszönöm a válaszokat!
szerintem itt van ami neked kell.
http://kepesmotor.hu/kipufogo/...
egyébként nekem is ilyen van.
Te miért akarsz ilyet?
És 34es karbihoz szivócsonk, és a karbi és a légszürö közötti csö is kellene!
ha van vkinek vmelyik akk msn:egedi_m@hotmail.com
Pl.egy adott lökettérfogathoz a perforáltcső hossza, átmérője, külső palást átmérője, hossza, esetleg kúpos -e a perforáltcső? Ezen paraméterek ismeretében pl. könnyebben lehetne választani a millió használt kipufogó közül....
Egyedileg gyártott kipuba szeretnék e-számot + számsort gravíroztatni. Tudd ebbe esetleg nekem vki segíteni?
Nagyon szivesen bár ez csak az irányár ugye...Valamennyit tudok engedni az árból de persze erre majd csak akkor tudunk visszatérni ha érdekel a dolog.
Köszönöm az ajánlatot. Ebben az árban több lehetőségem is van. Meggondolom és ha aktuálís jelentkezem.
Üdv,: Hajek
Irányára 100eft de ha érdekel akkor biztosan megegyezünk..
Irányár 30,000Ft. Tel.:70/520-4856
Mi lenne az ára a doboknak?
ha van akk msn:egedi_m@hotmail.com
2 kérdésem lenne:
1-rezonátor kipufogóhoz, mekkora a legvékonyabb lemez amiből lehet csinálni?
2-Mik alapján lehet megállapitani, hogy milyen hosszú legyen a diffúzor, illetve a konfúzor? remélem tudtok válaszolni
És nagyon köszönöm a válaszokat!
Valaki tudja-e, hogy sornégyesről származó dobot fel lehet-e szerelni egyhengeres bringára? Köbcenti nagyjából megegyezik.
Egy kipufogóst kellene megkérdezni hozzá tudja e faragni az xx-hez.
Ha igen és ha érdekel a dob akkor megegyezhetünk szerintem.
Honda 1100 XX-re jó lehet a 2 dob?
Üdv.: Hajek