Helló mindenki-nek!
Nem tud valaki valami jó kis sport kipufogó rendszert 50 es-re?
Pontosabban Derbi sendára?
Ami árba se annyira vészes!?
Aki tud az írjon a mail emre:
stafford13@indamail.hu
elég sokat járok Fertődön,majdnem minden nap, ,holnap is megyek! Ha mégsem találkoznánk Sopronban,akkor este felé felhívlak,és megbeszéljük,hogy hol találkozunk.Oks? plíz dobd el a számod a mail-emre...
Holnap kinézek a Motoros Napra,amit Sanyi csinál,ha dobsz egy tel. számot,onnan felhívlak,gondolom ott leszel,ha már a III. hely meg volt...
Ha nem jönne össze,akkor megkereslek,de tel. számod kellene,hogy egyeztessünk.Hol laksz amúgy?
Üdv:b
Sajna nincs róla képem.Az egy sima 40-es dob volt,de a hangja...
Azóta sem hallottam olyat!
De bármit meg tud csinálni.A télen nekem is alkotott egy szépséget,és láttam egy egyedi gixer kipufogót nála.Akkor gyártotta azt is.Gyönyörű volt...
szerintem megtaláltama képet isbiztos nagyon jó a hangja!
Az a baj h nekem nagyon tecenek a gp dobok mindeféleképen ahoz hasonlót akarok rakatni rá most sima arrow dob van rajta az is szépen szól csak a formával van a baj :(
Kéne nekem 1 kis segitség Az a problémám h 2000 évj r6 om van szeretnék rárakni gp dobot nemtalálok sehol!
Suzukira van szarásig szinte mindegyik tecik stb Menyire neces átalakítani suzukira való dobot átpakolni a kis r6 ra? valaki csinált ehez hasonlót?
Nem tud valaki valami jó kis sport kipufogó rendszert 50 es-re?
Pontosabban Derbi sendára?
Ami árba se annyira vészes!?
Aki tud az írjon a mail emre:
stafford13@indamail.hu
köszönöm!
Hellótok
!
kösz..
hát figy ugy néz ki h 1re megyek!
akkor ott találkozunk!
az nem tudod véletlenül mikor lesz?
Holnap lesz,reggel 9-től,este 5-ig tart.Szerintem én olyan fél 1 körül leszek kint!
lehet én is kinézek!
e-mail cimed megadod?ott beszélünk
üdv
Ha nem jönne össze,akkor megkereslek,de tel. számod kellene,hogy egyeztessünk.Hol laksz amúgy?
Üdv:b
ha adsz egy 1000-est elviszem neked:P
http://www.sportmotor.hu/motor...
Azóta sem hallottam olyat!
De bármit meg tud csinálni.A télen nekem is alkotott egy szépséget,és láttam egy egyedi gixer kipufogót nála.Akkor gyártotta azt is.Gyönyörű volt...
Az a baj h nekem nagyon tecenek a gp dobok mindeféleképen ahoz hasonlót akarok rakatni rá most sima arrow dob van rajta az is szépen szól csak a formával van a baj :(
A régi R6-osomra álomhangot gyártott...
Suzukira van szarásig szinte mindegyik tecik stb Menyire neces átalakítani suzukira való dobot átpakolni a kis r6 ra? valaki csinált ehez hasonlót?