Segítség kéne,a moci egy 2001.-es VFR.
Van rajta egy Shark nem teljesen nyitott karbon dob.
Ha én kiszedek belőle minden folytást,tehát egy teljesen üres cső lesz,működni fog e rendesen a motor?
Elegendő e az folytásnak hogy a dob végének az átmérője egy picit kisebb mint a másik vége!?
Előre is köszi!
Akkor nekem nem volt szerencsém vele mert egy éves volt a motor és féléves rajta a kipufogó mikor a közeg megállított és mivel nem tudott semmibe sem belekötni jött a sportkipufogó..
Ezt a közegnek nehéz lenne elmagyarázni.. Egyébként szerintem csak olyan kipufogók vehetnek részt a közúti forgalomban amik teljesítik az előírt zajszintet(ezek a kidörrenők zajcsökkentővel és "E"betűvel ellátotak..)Lehet nem így van de én így tudom.
Jó választás volt!Engem már állított meg a rend büszke őre a nyitott(Martin)dob miatt ami a z750-emen volt és kérdezősködött az E betű holléte felől..Szerencsém volt mert elengedett de akkor határoztam el,hogy ha legközelebb motorom lesz akkor csak e szabványos kipufogót teszek rá.
Igazán nincs mit,viszont arra vigyázz,hogy e szabványos kipufogó legyen és ne verseny dob.A közeg miatt is és a műszaki vizsga miatt is egyszerűbb ha eu normás a dobod.
Szerintem nem rossz minőségű dob(ha jól tudom az arrow csoport tagja) és a hangja sem rossz.Annyi talán a gond vele,hogy nem gyárt a giannelli exkluzív dobokat.Maradtak a hanyományosabb formavilágú doboknál..
Hali
Nekem van egy honda xr 125, 2004-évj. tipusú motorom!
Erre szeretnék egy arrow kipufogórendszert!
És hogy valaki nem e tudná hogy mennyi a ára? Vagy egy veboldalt küldeni ahol az árát látnám és a képet is róla!
Ez az a kipufogó: http://www.youtube.com/watch?v...
Segítség kéne,a moci egy 2001.-es VFR.
Van rajta egy Shark nem teljesen nyitott karbon dob.
Ha én kiszedek belőle minden folytást,tehát egy teljesen üres cső lesz,működni fog e rendesen a motor?
Elegendő e az folytásnak hogy a dob végének az átmérője egy picit kisebb mint a másik vége!?
Előre is köszi!