Vegyél acélsodronyt kb 10mm vastagot abbol egy 40-50cm-es darab elég.egyik végét egy kicsit bolyhozd fel a másik végét szigetelöszalaggal kicsit tekerd be.A szigetelőszalagos végét fogd be furoba és azzal tudod kitisztitani.Nagyon ne húzd ki a kipucsöböl bert kalimpáli fog.Elötte gázolajban áztatod a csövet akkor jobban feloldja,és könnyebben kijön a korom.
Helló!
Van egy teljesen krómozott gianelli kipufogóm, és már teljesen le van benne rakódva a sok olaj "sár" :) 2T motoron van.
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne kitakarítani, úgy hogy a króm rajta maradjon, és be se liluljon ?
csüsz Alex !
Olvasom az adatlapodon ezt az USA ból olcsón sok mindent dolgot és érdeklődni szeretnék hogy nekem konkrétan innen szeretnék motorikus alkatrészeket rendelni ! Szállítási díjak hogy vannak ki kivel van meg hogy ?
Válaszodat előre is köszönöm
Én is állandóan azt nézegetem (német,svájci stb...) de csak Leo van meg Akra és hasonlók akkor gondolom a tiéd Amcsiból jött. Nekem nem rendszer kéne csak egy slip-on , de az a hang áhhhhh...
Valami kép van a te csövedről vagy hang, és ár?
Pont tiédet néztem mármint a motort 1000 évig kerestem Yoshi short tri-ovalt, de nincs. Az az álomcső hol lehetne olyat szerválni? Bár más is jó ha szép hangja van de azt felülmúlni úgysem lehet. (nálam)
mondhatni ajándék árban 13at fizettem a postával együtt: a raptorom kicsit többe került anno igaz ujjonan de 52 ropi volt na meg a leömlők az meg a másik fele de ez egy 1000rr kipuf röviditve ami most a cbr-en van nagyon brutalisan szól a felső tartományban
Hali burnout van benne gyapot es szerintem szet is lehet szedni van benne 1 lyukakkal teli cso benne es annyi az egesz es korulotte meg a gyapot ,es en ugy tudom hogy szet lehet szedni,mert a haveromnak van 1 Rieju rr/je .Es szerintem igy ne kezd el kiegetni es ha nincs benne hulye hangja van es hangos!
Hello! Van egy Rieju rr 50 es motorom és szeretném kiégetni a kipufogóját mert elég "taknyos"! Azt szerentém kérdezni hogy ezeknek a végdobjában van gyapot mer ha igen akkor gondolom nem kéne kiégetni mert ha az kiég belőle akkor igen hangos lesz:D:D
köszönöm szépen a segitséget , felkerült az uj dob a hondára, és hát iszonyat jó hangja lett töle. ugyhogy a Raptor mostmár simán csak eladóvá vált ha valakit érdekel.
Fémalapú hőálló matrica.....