Ez egy ördögi kör mert lehet ha berakod a db killert akkor lehet e betűért sípítozik a közeg.. Nekem giannelli van elvileg e szabványos bár a db killer azóta nem volt benne mióta elhoztam a boltból...
Sziasztok! Segítsetek légyszi. Mi a véleményetek a Giannelli kipufogókról? 600rr-re szeretnék ilyet venni. Előre is köszönöm a válaszotokat. Üdv, kobakka
Segítséget szeretnék kérni. A z750emen egy arrow verseny dob van. Néhány napja a rend kedves őre megállított és azt mondta, hogy feljelent ha nem rakok db killert a kipuffomba. Azt szeretném tudni hol és mennyiért lehet szerezni utólag.
Sziasztok nem tud esetleg nekem valaki a képen látható Yoshimura vagy Two Brothers véget használt is jó vagy esetleg új de csak a képen látható vég kellene mert dob az van köszönöm.
szeebusz! az biztos! a tieden kizárólag az szúrja picit a szemem hogy pici a végén az a kis csöcs(nemtom mi a rendes neve)
mert amúgy rövid karbonyok teccenek a legjobban!
Ez egy ördögi kör mert lehet ha berakod a db killert akkor lehet e betűért sípítozik a közeg.. Nekem giannelli van elvileg e szabványos bár a db killer azóta nem volt benne mióta elhoztam a boltból...