Helló mindenkinek!
Olyan gondom lenne,hogy vettem egy 2006-os R6-ot ami Termignone Carbon dobbal van szerelve,viszont a dobhoz nem tudott "Mű" bizonylatot adni a gyerek,és sajnálnám ez miatt nem használni a dobot mert nagyon disznó.A kérdés az lenne,hogy nem lehet valahogy szerezni ilyen bizonylatot még ha fars is?Mert a gyökér rendőrt úgyis csak az fogja érdekelni,hogy van-e róla papírom hozzá.Jó fars számmal azt azokat a számokat beleütöm én a dobba,mert most nincs rajta semmi jelölés a márkanéven kívűl.Ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném.Széles utat mindenkinek.
Sziasztok, érdeklödni szeretnék, van egy ovál nyitott kipufogom most szeretném kicserélni a gyapotot, hogyan tömjem meg hogy halkabb legyen, lazán vagy keményen, 4t enduron van. köszi üdv.
Neharagudjatok tudna nekem valaki segíteni? Van egy Aprilia Rs 50 típusí kismotorom. Olyan kérdésem lenne ha eltávolítanánk belőle a katalizátort akkor jobban kell hogy menyen igaz? Jó tudom hogy hangosabb lesz nélküle a motor, de teljesítmény szempontjából pozitív lenne?
Eladó a képen látható gyári leomlő és az ovál Carbon dob valamint a köztes cső.teljesen egyben rugókkal rozsdamentes bilinccsel.
Ára:fix 65.000.-ft.A dob slip on rögzítésű karcmentes folytatlan gyönyörű hangja van.meghallgatható a videoimnál.
Olyan gondom lenne,hogy vettem egy 2006-os R6-ot ami Termignone Carbon dobbal van szerelve,viszont a dobhoz nem tudott "Mű" bizonylatot adni a gyerek,és sajnálnám ez miatt nem használni a dobot mert nagyon disznó.A kérdés az lenne,hogy nem lehet valahogy szerezni ilyen bizonylatot még ha fars is?Mert a gyökér rendőrt úgyis csak az fogja érdekelni,hogy van-e róla papírom hozzá.Jó fars számmal azt azokat a számokat beleütöm én a dobba,mert most nincs rajta semmi jelölés a márkanéven kívűl.Ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném.Széles utat mindenkinek.
Nemtom mert nem gyári hátsó dobom van.Aki csinálta a dobot az csinál hozzá csövet.Így 10-12 körül lesz.
link
http://www.starbike.eoldal.hu/...
Ára:fix 65.000.-ft.A dob slip on rögzítésű karcmentes folytatlan gyönyörű hangja van.meghallgatható a videoimnál.
...és a gyári hátsódobbal passzol ?
...milyen gyártmány ?