Köszi a gyors reagálást...
Az első tuti nem...csak 2011ben jár le...
Írok majd nekik hogy mizu....valóban amerikaiak....
csotke@gmail.com.....de ne pénzt küldj hanem olyat hogy én fizessek neked...nem?...aztán visszaküldöd...
mondjuk úgy is jó hogy elküldöd...majd én visszaküldöm...
Szia!
Meg kellene nézni a következőket, mert ilyen problémával még nem találkoztam...
1, Kártyádnak nem e járt le az érvényessége?
2, Az eladó nem e ugy állitotta be az accountját pl(Amerikaiaknál szokott lenni) hogy külföldi paypal-ról nem fogad el fizetést.
3, lehet a pénz fogadójával probléma, helytelenül van beállitva az accountja. Fel kellene vele venni elöszőr a kapcsolatot.
Add meg az email cimed amivel a paypalba regisztráltál küldök 2 usd-t próbának neked...
Szia Alex...bocs hogy már megin paypeles kérdés....
miért nem tok paypallel fizetni? Amióta az accomat átváltottam premierre nem tok fizetni....ebayről sem...akkor sem ha küldik a money request-et....
Számlámon van elég pénz...sőt mikor rányomok hogy pay....leveszi az összeget...majd kiirja hogy nem sikerült a tranzakcio...vegyem fel a kapcsolatot a töttörötöttörööö...és ennyi...ja és 4-5 perc mulva visszajön a pénz...
Lehet hogy a fogadóval van a baj? Mert még csak ez az egy tranzakciom lett volna miután váltottam....de mikor beállitottam azt hogy ki váltsa a valutát...akkor se működött...se igy se úgy...
Van tipped?...mindenesetre írtam a paypalnek is....
Csak még keresnem kell valakit aki segítene.....mennyi a posta meg hogyan működik a küldés. Sajna csak németül tudok:(
De az jó ár nem, megnézted a hirdetést?
Ezekszerint létezik bár Én az USA-ban ilyet soha sem láttam illetve ezt a tipust oda nem gyártják csak EU-ba mivel US katalógusokban nem szerepel, nosza akkor rajta :)))
fingom sincs....
kb 800 dollár amit rendelni szeretnék.... most 215*800 az 172000.....ha lemegy mondjuk 190re.....már csak 152000
szóval mivel nem sürgős....megéri várnom....
ez nem vicc,,...valaki felhivta a figyelmem,hogy ez a leggazdaságosabb megoldás..
ha nem gyün be..leszopom magam
Bár hamgja az tutira lesz..kérdés,hogy milyen .
a mocim már kész....szalonban vár...forgalombahelyezve...de ebben a gané időben nem tom hazavinni
a kipuff meg tavaszig meg lesz rendelve az tuti...csak kicsit várok...hátha lemegy kicsit a dolcsi....
szóval irok ezeknek az amerikánusoknak hogy mija hejjzet....
köszi