Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is küldtem 500 pénzt...elvileg átment....
szóval irok ezeknek az amerikánusoknak hogy mija hejjzet....

köszi
megjött....
nyomjam hogy refund.... vagy küldjek vissza én is 500 pénzt?
Elküldtem...
Szia!

Köszi a gyors reagálást...
Az első tuti nem...csak 2011ben jár le...

Írok majd nekik hogy mizu....valóban amerikaiak....

csotke@gmail.com.....de ne pénzt küldj hanem olyat hogy én fizessek neked...nem?...aztán visszaküldöd...
mondjuk úgy is jó hogy elküldöd...majd én visszaküldöm...
Szia!
Meg kellene nézni a következőket, mert ilyen problémával még nem találkoztam...

1, Kártyádnak nem e járt le az érvényessége?
2, Az eladó nem e ugy állitotta be az accountját pl(Amerikaiaknál szokott lenni) hogy külföldi paypal-ról nem fogad el fizetést.
3, lehet a pénz fogadójával probléma, helytelenül van beállitva az accountja. Fel kellene vele venni elöszőr a kapcsolatot.
Add meg az email cimed amivel a paypalba regisztráltál küldök 2 usd-t próbának neked...
Szia Alex...bocs hogy már megin paypeles kérdés....
miért nem tok paypallel fizetni? Amióta az accomat átváltottam premierre nem tok fizetni....ebayről sem...akkor sem ha küldik a money request-et....
Számlámon van elég pénz...sőt mikor rányomok hogy pay....leveszi az összeget...majd kiirja hogy nem sikerült a tranzakcio...vegyem fel a kapcsolatot a töttörötöttörööö...és ennyi...ja és 4-5 perc mulva visszajön a pénz...
Lehet hogy a fogadóval van a baj? Mert még csak ez az egy tranzakciom lett volna miután váltottam....de mikor beállitottam azt hogy ki váltsa a valutát...akkor se működött...se igy se úgy...

Van tipped?...mindenesetre írtam a paypalnek is....

Üdv!
Ferke
Ment az e-mail !
rendszer is érdekel
nincs valakinek valami kellemesen hangos jól kinéző dob 1200as yamaha xjr-hez? jah, kettő kéne
Megnézem le is bonyolitom keress meg emailben... küld át a linket
Csak még keresnem kell valakit aki segítene.....mennyi a posta meg hogyan működik a küldés. Sajna csak németül tudok:(
De az jó ár nem, megnézted a hirdetést?
Ezekszerint létezik bár Én az USA-ban ilyet soha sem láttam illetve ezt a tipust oda nem gyártják csak EU-ba mivel US katalógusokban nem szerepel, nosza akkor rajta :)))
Kawasaki ZXR 250-re keresek összekötő csövet! Ha valaki tud valamit plíííz! fontos...
http://www.expressz.hu/auto/ja...
Érdemes lenne megvenni.
Alex, az angol oldalon találtam.....de kétoldali a Gp..megkerestem a Leo oldalán
Hat jah...
akkor ráérsz
Hat most irgalmatlan rossz a dollar, mindenkeppen varjal. Ha a 160-at eleri, azonnal rendelek egy dobot
fingom sincs....
kb 800 dollár amit rendelni szeretnék.... most 215*800 az 172000.....ha lemegy mondjuk 190re.....már csak 152000
szóval mivel nem sürgős....megéri várnom....
Pedig csak egyszer voltam ott, de szimpik voltak. Kipuffot mikorra tervezed?
ez nem vicc,,...valaki felhivta a figyelmem,hogy ez a leggazdaságosabb megoldás..
ha nem gyün be..leszopom magam
Bár hamgja az tutira lesz..kérdés,hogy milyen .
csak így?...pár karácsonyi izzóból? ...az hát... ők adták a legjobb ajánlatot.... pedig körbejártam a témát rendesen... hidd el
Ujpest Hollos...
Gyonyoru a gep!
aggyá neki....hagy szójjon....
a mocim már kész....szalonban vár...forgalombahelyezve...de ebben a gané időben nem tom hazavinni
a kipuff meg tavaszig meg lesz rendelve az tuti...csak kicsit várok...hátha lemegy kicsit a dolcsi....