Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsozsimurárol valami kép?
Z 750-re keresek elsősorban Akra kipuffot!
Eladó egy Akrapovic full tinán rendszer R1-re (07-08). Az ára 300.000 Ft
Hangja sokat változot?
Üdv!

2004-es Honda CBR 600RR-hez keresek sportdobot!

Telefonszámom: 30/486 - 1085
Persze hogy meglehet. Én Termignonival követtem ilyet el, bár én vagy 10cm-el lerövidítettem az egészet. Nem elég a palástot vágni, belül a perforált csövet is rövidíteni kell értelem szerűen. Fúrd le a szegecseket, bontsd szét óvatosan, vágd le amit kell és szereld össze ahogy volt. A szegecsek helyének az újrafúrásánál kicsit figyelni kell, hogy a végen lévő furatokkal majd nagyjából egybeessen, de nem lehetetlen vállalkozás. Átlagos szerszámokkal egy fél órás művelet otthon.
Sziasztok!
Van 1 akra carbon dobom a pánt szalag mellett meg tört!Arra gondoltam, hogy leszedem és a repedés előtt le vágom és össze szegecselem újra.Ez így meg lehet csinálni?hangja sokat változik, hangosabb lesz?
Remélem valaki tud válaszolni.kb 4cm lenne rövidebb
Nem ugyan az a kipufogó!
Ezen ne vesszetek össze. Valóban GP és nem SUONO dob volt, amit Alex belinkelt. De én a segítő szándékot értékelem és mégégyszer köszönöm..
Biztos ugy van ahogy mondod, Én nem ismerem eme márka modell palettáját
Ez nem Suono, hanem GP...
Menj be a GSR fórumba, ott fogsz kapni pár ajánlatot. Vannak nagyon jó csináltatott dobok (Öcsimura, Zsozsimura)
Nekem Öcsimura volt, eszméletlen hanggal, vidijeim között van egy rövid hangpróba
Sziasztok!Esetleg valaki tudna nekem segiteni abban hogy hol találok gsr 600ra sport dobod?Kifejezetten gsr-re!Mert igy nem találok sehol csak 150000-200000ft ért!Az meg sok!Annyit nem ér!SZERINTEM!
Halihó! Itt is megkérdezném: egyhengeres 600-as 4T enduró kipufogóba (Arrow) tudnátok ajánlani valami fojtás anyagot, amit nem fúj ki viszonylag hamar? Üveg-, kőzetgyapot vagy valami hasonló. Vagy csak a motorosboltokban kapható kipufogógyapot jó bele? Ha esetleg tudtok valamit, akkor azt márkanév vagy beszerzési hely megjelöléssel írjátok már meg nekem. Előre is köszönöm!
Szia! Köszi!

kislizko kukac gmail.com
Nekem van már, de tudnék segíteni az eladásban talán
szia nekem lenne. tudsz adni egy imail cimet?
Sziasztok!
Nem tud valaki merö véletlenségböl egy pár Yamaha XJ 600 kipufogódobot? Kicsit tuningolgatnék de nem szeretném szétbarmolni az eredetit.
Elöre is köszi

87
Köszi Alex. Még gondolkodom a dolgon. A motorozáshoz való idő még messze van.
Na még egyszer....
Kawa Z-750 Mivv suono.....
Egyébként 248 Angol Pound plusz shipping...
Itt van 750-re valamivel olcsóbb ezt te is megtudod venni mert wordwide a szállitás.
z-750
Legközelebb a Britektől tudod megvenni de nem jössz ki jobban ..ide rakok egy linket..mondjuk ez a modell Z-1000-hez van de a 750-hez sem lehet sokkal olcsóbb.
ebay.co.uk
Köszi Őket már néztem. Kicsit húzós az ár. Külföldről esetleg nem lenne olcsóbb? Csak abban meg nincs tapasztalatom. Ezért próbáltam segítséget kérni.
azaz danger..
Szia ! MIVV-t a danfer forgalmazza hivd fel őket! vagy néz meg itt dangerbike