Üdv.
A 2t-nél számít minden milliméter, számít a kox a horpadás. Talán legkevesebbet a rezó és a hangtompító közötti cső . A puding próbája ,úgy hogy óvatosan!
Sajna cbfesek nincsenek nagyon fórumon.Megpróbálom itt hátha tudtok valamit erről.A kérdés annyi csak hogy a cbfekenél láttam már sok képen a kipufban egy kissebb átmérőjű hangtompító féleséget.Ez olyan mint a sport dobokban már kötelező hangtompító?Akarom benne van kiveszem üvőlt?
Hello!
Nem érdemes nekiállni,mert dobozhangja lesz.Megbánnád.
Amúgy azt hiszem,hogy a monster gyári kipufogó talán nem is igazán berhelhető.
Csak egy tipp:Egrus Tbányán.
Nekem csinált már egy pár dobot,és eszméletlen hangjuk van.
Amúgy ha jól tudom,egy időben a Ducati-Wolf is hordott hozzá motorokat.Ez talán jelent vmit.
És az ára is nagyon baráti.
szasztok! Lenne pár kérdésem: 80-as mocimhoz a rezonátornak a konfuzor része kb milyen hosszú legyen a túlforgathatósághoz, nagy teljesitményhez?Másik, hogy van itt a képen 1 rezó ezt találtam nem azt nézzétek min van rajta hanem csak a kipuffot ennek a konfuzor része kb 15-18 cm hog yez jó volna-e?lehet, hogy zagyvaságokat beszélek...... és ezt igy nemlehet megválaszolni...
nem tud viki valami zsír oldalt ahol kidörrentőt lehet venni?
A 2t-nél számít minden milliméter, számít a kox a horpadás. Talán legkevesebbet a rezó és a hangtompító közötti cső . A puding próbája ,úgy hogy óvatosan!
Mennyiben tudnál hozni akra dobot Crf450 re?
Komplett akra rendszert?
Köszi
52mm-es a cső belső átmérője, ha valakit érdekel jelezze , Üdv Tamás
Sajna cbfesek nincsenek nagyon fórumon.Megpróbálom itt hátha tudtok valamit erről.A kérdés annyi csak hogy a cbfekenél láttam már sok képen a kipufban egy kissebb átmérőjű hangtompító féleséget.Ez olyan mint a sport dobokban már kötelező hangtompító?Akarom benne van kiveszem üvőlt?
2002-es fazer 600-hoz dobot+összekötőt tud vki okosba?
gyárinak semmi hangja
thx!
Nem érdemes nekiállni,mert dobozhangja lesz.Megbánnád.
Amúgy azt hiszem,hogy a monster gyári kipufogó talán nem is igazán berhelhető.
Csak egy tipp:Egrus Tbányán.
Nekem csinált már egy pár dobot,és eszméletlen hangjuk van.
Amúgy ha jól tudom,egy időben a Ducati-Wolf is hordott hozzá motorokat.Ez talán jelent vmit.
És az ára is nagyon baráti.
Flex, vágó, kalapács....
Megkaptam.... Ugy hogy a fogadó accountjával lesz a probléma...