Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olcsón eladó egy szép rövid alu Remus 27e, és egy enyhén sérült hosszú karbon Remus 17e pénzért. Mindkettő 3 csavaros.
A közönségnek kapniuk kellett valamit amit így háláltak meg.Régen életem második koncertje ország első számú zenekara 1 ½ óra késés után 1000 maligán foktól lázasan 1mp-cel hányás előtt mond valamit szervező fordít,elmarad új időpont jegy érvényes.Ottvagyok ismét szervező,előző előadás ismétlése.Azóta nem akarok menni.Közéleti embereknek óriási tudatformáló szerepe van.
Mostanában ferde szemmel nézem a képviselőfánkot is.
ALexCBR, jut eszembe egy karton négercsókért most adnak kiput amerikában?
Ha csak dobot cserélsz akkor nem kell semmihez hozzányúlni.
Hát hallod nem tudom de ez oltári kurva nagy volt amit a közönség alkotott Emi-díjat nekik
mennyi?
Valahol valakik valakit...de ennyire?Nálunk van,vagy mégse.
A Leo Vince-t a Pardi forgalmazza.
Hali!
Derbi Senda Sm 50 gépre keresek kipuffogó végdobot. Nem számít, ha régi, roszdás, csak horpadt, és lefűrészelt ne legyen. Egy gyári darab is teljesen jó.
Akinek van írhat mélre is: post@citromail.hu
Kössz szépen: Azove
eladó egy rövid dob.
Hy!
Tud vki vkit ,aki készit komplett rendszereket leőmlőtől egyészen a dobig ?
köszi a segitséget előre is,
üdv
Kobra
Hy,ha Akra dobot teszek az R6R-re kell valamit állítani a gépen? ,gyújtás,elektronika,stb.
Sziasztok!
Az igaz hogy az amerikai yoshimurákból kilehet csavarozni a hangtompítót és így nyitott lessz?
Hát baszki ez kajak hát borzongató.....
Koszi szepen!
a Motorline.
Ki forgalmazza kis hazankban az Arrow ill. a Leo Vince kipuffokat?
szól így egy akra vagy yoshi?
http://www.youtube.com/watch?v...
Sracok!

Van kulonbseg a dragabb, `E` legal (Yoshi, Akra, Laser, Mivv,...) es az olcsobb, nem `E` legal (Martin, Raptor, Finster,...) dobok kozott azt nezve, hogy muszakin le kell-e venni, es a gyarit visszatenni a benne levo katalizator miatt?
Csak mert mindenkeppen olyan dobot szeretnek, amit nem kell fel/ke szerelgetni. (Tudom, muszaki csak 4 evente van)
Savállóból. Ha perec van olcsón javítható és örök életű. Ha olcsót akarsz alucső vagy gyári dob átalakítása:gsxr 600, 5000Ft nálam.
Srácok 500-600-as Yamahára Micron dobot tud valaki?Új és bontott is érdekel.itthon forgalmazza ezt a tipust valaki?
120
es mia penz erte?
kösz szépen rendes vagy
Aha.
Itt tuti megtalálsz mindent!
link