Szia WERI.
Tottes vagyok bisztós emlkszel rám.sináltál nekem egy Rossi kipufogot.
ost egy Suzuki DRZ 400 endurora kellene egy rencer hengerfejtöl végig dobbal. Megoldható? Mert akkor megdumáljuk s leviszem neked. Ja egy árajálatot tudsz mondani? Krom összekötö csö és krom bob.semmi extra! várom válaszód üdv jani.
Hali!Amit Nakedman kérdezett dobot olyasféle Akra van K8-asra is?
Sehol nem találok viszonteladót,azt se tudom mennyiért mennek!
lexusis300@vipmail.hu ez az emailem ide tudsz írni infót esetleg linket vagy valamit,bár itt is el tudom olvasni,ha ilyesmivel foglalkozol!
Sziasztok!
Febr.elején vettem egy Aprilia sr 50 Sport Pro-t.1000km van benne,érdekelne,hogy hol találom a folytásokat,mert sajna elég lusta a "kisasszony"
Köszönöm.
Ez egy Brit cég weblapja aki külömböző modellekhez árusit "link pipe-t" azaz összekötö csöveket érdemes megnézni paypal-al is lehet fizetni és EU-n belül szállitanak.. Link pipe.....
Üdv.
Pegasus Racing (sport és verseny kipufogók)
Lehet azt elfelejteni? Tudod hogy itt minden megoldható,az extra a leömlőben leledzik (+LE.) ha kéred a pluszt 95e. ha nem 80e.
Tottes vagyok bisztós emlkszel rám.sináltál nekem egy Rossi kipufogot.
ost egy Suzuki DRZ 400 endurora kellene egy rencer hengerfejtöl végig dobbal. Megoldható? Mert akkor megdumáljuk s leviszem neked. Ja egy árajálatot tudsz mondani? Krom összekötö csö és krom bob.semmi extra! várom válaszód üdv jani.
2006-os gyárit tudok csak ajánlani
Eladó:
TECHNIGAS, ARROW, Leo Vince
Sehol nem találok viszonteladót,azt se tudom mennyiért mennek!
lexusis300@vipmail.hu ez az emailem ide tudsz írni infót esetleg linket vagy valamit,bár itt is el tudom olvasni,ha ilyesmivel foglalkozol!
Febr.elején vettem egy Aprilia sr 50 Sport Pro-t.1000km van benne,érdekelne,hogy hol találom a folytásokat,mert sajna elég lusta a "kisasszony"
Köszönöm.
Link pipe.....