Kis segítségre lenne szükségem. Van egy 86-os Honda vfr rc24 -em. Ez gyárilag egy kétdobos moci. Ha ez át lenne alakíktva egy dobra az valamilyen káros hatással járna-e. Teljesítmény esés stb. Köszönöm hozzáértő segítségeteket.
hali!
kawa zzr600asom van, és egy dobos rendszer, aminek a dobjábol szeretném kiszedetni a furulyát, ez miben befolyásolja a motor működését? szelepek, fogyasztás, stb, kell e utána karbit szabályoztatni, szinkronizálni vagy hasonlo?
kösz Géza
Kérdésem lenne hogy az SX 200 on a dob ugyan az mint a SX 125 ön? Azért kérdezem mert nekem egy 200 EXC van és nehéz rá használt dobot szerezni, szóval a lényeg az hogy jó-e rá a 125SX dob? http://krosszmotorok.hu/data/i...
Köszönöm a választ Alex nincs véletnem viedos linked ahol meg lehet halgatni a Two Brother és a Yohimuát 600 ason ja és még valami tudsz rendszámtartót az a döntőst?ha igen kb mennyi?
Two Brothers mélyebb tónusú hangot ad a 600-on, de ettők függetlenül inkább a Yoshimurat veszik rá. Nem tudom miért? Persze izlések és pofonok....tudod..
Nagyon nem olcsó de így megnyugodott a lelkem hogy a kipu kész van teljesen. Az a gond,hogy külön leömlőért össze telefonáltam az istentis itthon,de yoshin kívül mindenki csak hápogott .Hogy csak rendszerben adják meg nem lesz jó meg ilyenek.A procircuit azt mondta hogy persze van nekik,aztán rá két hétre mire aktuális lett,azt mondták hogy nincs meg nem is volt.Nagyot csalódtam.Ráadásul a dobomis amcsiból van Whitebros E2 és az a kib... gyár meg bezárt és tőlük nem bírtam már leömlőt rendelni.Úgyhogy ez lett. Nem bántam meg végül. Szerintem jól is néz ki, a hangja is mélyebb lett,és elvileg majd a dinojettel jobb teljesítményt lehet majd elérni.Bár ez a jövő titka.
Szia Alex csak szeretném megköszönni az FMF PowerBomb leömlőt .Pici átalakítással de sikerült rápattintani a vasra.Várom már hogy jöjjön a jó idő és indulhat a hangzavar.
Üdv!
Naneee
Sziasztok ezt a dobot fontolgatom a mocimhoz(gsx-r 600 srad)nem tudom hogy jó választás lenne-e!Ha valakinek van ilyen dob a gépén vagy tud róla (rosszat,jót)és meg is írná azt nagyon szépen megköszönném.
Azt nem tudom, biztos lehet csak az összekötő csövel kell variálni vagy másikat kásziteni hozzá, de nem az ERION racing doboknál mert az egzakt modon tipushoz gyártott.
Kis segítségre lenne szükségem. Van egy 86-os Honda vfr rc24 -em. Ez gyárilag egy kétdobos moci. Ha ez át lenne alakíktva egy dobra az valamilyen káros hatással járna-e. Teljesítmény esés stb. Köszönöm hozzáértő segítségeteket.