Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és fel sem lehet eszkabálni rá vmit?
akra slip on helyett? méret a lényeg,tudod...
Tédhez nincs Gabi ..
nekem nézzél ilyet
ERION USA GP Style Slip on-k eladóak.
2006-2007 Yamaha R6-hoz.
Ennek is van majd akkora feelingje mint a Franciának és szerintem ők nem sok semit kaptak ezért(a közönségre gondolok most )
Absolute Top Level
Hy all!
Olyan gondom lenne h vettem egy Yoshi Rs-3 masat slip on , és a 750 k5 röl majd le kell vágni a végét , de az összekötöcső amit adtak hozzá nem jó rossz az "alakja" (tulságosan befele ível) szal van erre valami paraszti megoldás vagy ha kell majd uj összekötöt csináltatnom, akkor kb mire számítsak? előre is thx
Jardine GP1 slip on kipufogók rendelhetőek nálam folyamatosan
K6-K7 GSXR 600-ra....
Akinek hoztam idáig nem csalódott benne
Elado egy zsír uj VANCE&HINES drag rendszer olajos GSX-R 1100-re 100000 ft CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436 BP XVIII.ker.
hello honnan lehet kapni aprilia rs 50 sportkipufogót?vagy ha valakinek van eladó akk szoljon lécci!am 2000-es évjáratú
Köszi szépen!
Szia ! Ugy tudom nem, mert valamit módositottak rajta....
Szia Alex!

A 2007-es cbr600rr-re felmegy a 2005-2006-os kipufogódob?
Köszönettel
nem tudna valaki '91-es cr-250-re végdobot?
Alex!
Köszönöm mégegyszer a yoshi barat rendszert, nagyon brutálisan szól a dob! Még csak azt tettük fel, kíváncsiak voltunk, hogy szól! Minden Tisztelet! Szevasztok!
Vagy Two Brothers van hozzá full system
alex fincsi amit küldtél,de ez nekem most elég drága ,lenne vagy 1000usd mire hazaér..pedig titanium bassza meg,de jo lenne
Vagy csak FMF racing dob

135.000.- Ft
Spock! 05' Honda CRF 450 R-hez van,......

Akrapovic Evolution Line Titanium.
235.000.- Ft
Szia Spock! Megnézhetem az Akra-t de a legdrágább, most hoztam 07' Yz 450 F -re full rendszert Evolution Line-t közel 3 kiló volt ..
Sziasztok!

Esetleg ismeri valaki ezt a márkát? http://www.sc-project.com/kawa... Itthon nem forgalmazza valaki? Szerintem elég szépen néz ki, és a youtube-on talált videók alapján elég szép hangja is van. Vélemények?
Hello
Yamaha fz6s-re (2005) keresek sportkipufogót ha vki tud jó pénzé az irjon. gyurokmz@freemail.hu
köszi
Mit takarna ez az 5000es? Tudsz valami képet mutatni, amit te csináltál? Nekem csak a külső borítást kéne lecserélni, csak nem találtam még olyan alucsövet ami jó méretű lenne.
Hello Alexcbr!

Érdekelne 2005-os crf450re akra,doma,leo dob ,vagy esetleg komlett rendszer.

köszi
KLeht sőt tuti valamit osztogattak vagy tényleg bejön nekik a szám mit se mondjak nincs rossz hangja a csajszinak és nem is csúnya