Átgondoltam,bár nem tudom,mit is kellene.Kérdezem máshogy,egyszerűen.Szeretnék egy 25 cm-es dobot,aminek a héja fényes,és közepes hangzású.Ennyi.Szóval,egy árat kérdeznék.Még mindig sok a követelmény?
Szia!
Arra a kipufogóvégre gondolok ami lezárja a dobot és szegecsekkel lehet a palásthoz rögzíteni. Az enyém hengeres és úgy van megoldva, hogy a palást belecsúszik ebbe.
Szia WERI!
Csak most csöppentem ebbe a fórumba és ha jól olvasom akkor te készítesz kipufogókat. Tudsz e nekem segíten abban, hogy szükségem lenne egy 110-es átmérőjű dobvégre, mert az enyém egy kicsit sérült! Előre is köszi!
65-be egy kicsit necces,úgyhogy az felejtős!A kicsit,mennyiért dobnád össze?Kb. 25 cm-es dobra gondoltamAnyaga mindegy,a lényeg,hogy szép fényes legyen,és idővel ne legyen rozsdás,meg ilyenek!Jahh,ne üvöltsön,de ne is aludjak el mellette!Szóval közepes hangzású!Thx!
hello.
Az r6-on ott nincs tartószem,szerintem de ha rám bizod ekkora dobhoz oda lentre nem kell se bilincs se semmi.Ha rozsdamentes tükrös vagy szálcsiszolt?ára kb 65-ig
De-de,hiányoztál!
Nagyon nics időm semmire,telefonálni főleg nem.Én csak érdeklődnék,hogy 2005-ös R6-ra hasonló kipuffokat mennyiért csinálnál,mint amik a képen vannak!Ha eladom az én dobom,akkor kell egy másik!Előre is kösz,itt vannak a képek!Thx!
Nem tudom hogy ki vagy! Nem a Werivel van bajom, csak nem tetszik amit kinál hisz attól és aszt veszek akitöl én akarok. Amúgyis neked mi közöd van hózá!
ami nekem van 106 megy bele vagy108 rá.