Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello.
ami nekem van 106 megy bele vagy108 rá.
Ára 6000 egyforintos
egy ilyen kipu eladó. alu, karcos, ócsó, szétszedhető. 70/520-4856
Szia WERI!
Kellene nekem egy összekötöcsö kb 20-25 hóssz. Válalsz?
Mondjuk jövöhét péntek reggel 8-9 körül ott lenék a motoral s meg is várnám?
Sziasztok!
Ha valaki tud sport kipufogót egy 125-ös Kawasaki Kx-re 2005-ös!
Erre a címre írj!: kawasaki_kx@citromail.hu
Átgondoltam,bár nem tudom,mit is kellene.Kérdezem máshogy,egyszerűen.Szeretnék egy 25 cm-es dobot,aminek a héja fényes,és közepes hangzású.Ennyi.Szóval,egy árat kérdeznék.Még mindig sok a követelmény?
Szia!
Arra a kipufogóvégre gondolok ami lezárja a dobot és szegecsekkel lehet a palásthoz rögzíteni. Az enyém hengeres és úgy van megoldva, hogy a palást belecsúszik ebbe.
hello.
pontosabban ,igy nem értem.
Szia WERI!
Csak most csöppentem ebbe a fórumba és ha jól olvasom akkor te készítesz kipufogókat. Tudsz e nekem segíten abban, hogy szükségem lenne egy 110-es átmérőjű dobvégre, mert az enyém egy kicsit sérült! Előre is köszi!
Szerintem ezt gondold át,sok a követelmény kevés a kinálat
65-be egy kicsit necces,úgyhogy az felejtős!A kicsit,mennyiért dobnád össze?Kb. 25 cm-es dobra gondoltamAnyaga mindegy,a lényeg,hogy szép fényes legyen,és idővel ne legyen rozsdás,meg ilyenek!Jahh,ne üvöltsön,de ne is aludjak el mellette!Szóval közepes hangzású!Thx!
Sziasztok!
Szükségem lenne egy 110-es átmérőjű kipufogóvégre! Sajnos sérült, szerintetek hol tudok venni és mennyiért?
hello.
Az r6-on ott nincs tartószem,szerintem de ha rám bizod ekkora dobhoz oda lentre nem kell se bilincs se semmi.Ha rozsdamentes tükrös vagy szálcsiszolt?ára kb 65-ig
1:Plusz annyi,hogy,mint Tottes képén látni,nekem ne az összekötőn legyen a rögzítés,hanem magán a dobon,egy bilincs.

2:Az első képről meg annyit,hogy nem tudom,megoldható e a 05-ös R6-on,a lábtartón,(vagy valahol) történő rögzítés!

3:Ne karbon,legyen sima "fényes héjú"!
THX
De-de,hiányoztál!
Nagyon nics időm semmire,telefonálni főleg nem.Én csak érdeklődnék,hogy 2005-ös R6-ra hasonló kipuffokat mennyiért csinálnál,mint amik a képen vannak!Ha eladom az én dobom,akkor kell egy másik!Előre is kösz,itt vannak a képek!Thx!
csá Honda NSR125 re kioufogó rendszer hogyé van!
Nem tudom hogy ki vagy! Nem a Werivel van bajom, csak nem tetszik amit kinál hisz attól és aszt veszek akitöl én akarok. Amúgyis neked mi közöd van hózá!
Sziasztok! Kawasaki zxr 250 '94 es hez keresek vmi joo dobot vagy rendszert! vmit nem tudtok ajánlani vagy esetleg vkinek van elado?
Szia! Ha szükséged van rá akkor 15 munkanap a megrendeléstől számitva.
tottes.. hello hovalettél?
Rendben.
jéé, ceglédi vagy? én meg abonyi. 2-án megy a gép műszakizni, kintröl jött, majd utána sztem megkereslek.
Elég flegmán adod elő ahhoz képest, hogy január végén még weri volt a király. Nem?
Hello.
tudok rá megoldást .Cegléd Körte u 2
Azt vágom hogy nem tetszik, de azt nem hogy a szine sem.Cegléden ez a fekete