Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

04.06 Yamaha R1. Two Brothers carbon fiber M2 dual racing slip ons M2. V.A.L.E. Dobozban Budapesti átvétellel.
Ár: 197.000.-Ft

Van Yoshimura dual carbon fiber is
04-06 R1 az dupla harsonás ugye?
96 DB az elhaladási zajhatár, de nem gond mert az enyémen a Two Brothers szerintem a 110-et is surolja és a kitben nincs hangtompitó mert amikor kibontottam a dobozt a cső és a dobon kivül 2 db bilincs volt. "Not recommend for cruising ahogy a haverom az USA-ban mondaná"
Hello Alex! nekem 1 2004-es R1-em van és nagyon kéne rá egy jó kipufogo.Ha tudsz valamit ajánlani árral együtt azt nagyon megköszönném.
Hm, 102 dB körül írják a hangját, silencerrel vajh megugorja a normát? Én csak a jútúbos videókon hallottam és ott elég horrornak tűnt.
Szia4 Megkaptam csak még nem tudtam válaszolni neked de mai napon meglesz...
Alex!

Irtam mailt.Megkaptad?

Ha nem,ez a mail(bholma@freemail.hu).

KÖSZI.
Pasid puffja jó lenne nekem, úgyse járok külföldre, ha meg szerez nekem való összekötőcsövet, adok az egészért 25-öt, ha jó...meg egy üveg konyakot
én holnap megérdeklődöm neked a kipuff gyártást és majd jelentkezem....ja,és válaszoltam a topicunkban.
Nem akar valaki eladni egy fokkal hangosabb kipuffot nekem CBF600-ra?
Összekötőcsővel, kompletten, noname, Martin, Finster stb. is érdekel.
Kib@szott jó üvölt mint a harsona Honda-nak fejleszt főként.
Jardine GP1-ről van valakinek infója?
Ok. no problem... next time
Nem tudok bemenni a freemailbe!

Majd később!
Bent vagyooooook...
Yes sir, Yes
szia Alex! ...majd légyszi lépj be hazai oldalon is, mert keresni fog az admin... köszi
E-mail-t irjál nekem arra válaszolok....
Köszi előre is.

A Two Brothers,how much?
Szevasz kolléga Én most hoztam az Én 08-ra Two Brothers-t carbon-t szerintem kinyirnak mert ugy szól... Pénteken ha gondolod és Budapesten vagy tudok egy kis izelitőt adni belőle... Addig is megnézem az általad emlitettek árait. ....
Vagy rendszer árakat.

Köszi!
Hello Alex.

Tudsz nekem árat ezekre(08 1000 rr) Yoshi slip on,Leo Vince slip on,ill.Arrow slip on.
06-07 Yamaha FZ 1000-hez Yoshimura TRC racing carbonfiber kivitel az USA-ból. Tudja a 96 DB-S határértéket hangtompitó ki illetve visszacsavarható. LeoVince EVO II titán illetve carbonfiber kivitelben szintén kivehető hangtompitóval.... 2004-2006-os 600-as Fazerhez dual van asszem kint üllés alatt de abból több motorvariánst hoz...

Keress meg ha aktuális lesz....
Ja azt elfejtettem, hogy 2006-os FZ/ fazerhez kellene.