Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Weri!
Ezer egy éve kereslek!Csinálsz még kipuffokat?Mert lehet szükségem lenne egyre!
Köszi!
gsxr1000 k7 -re most csinálom,triovál karbon és szűkül (nagy triovál-ból kis triovál)
2008 1000 RR-n igy nézki a Two Brothers a hang odab@sz
bocs
Viccelsz? megcsinálni?ez nem kovácsolt termék, mi marad belőle,a perforáltcső?De újat természetesen.
2005 Gsxr 600 Beszart a gyerek mikor megláta a dobot!És elélvezet a hangjátol. Weri akkor megtudot csinálni a dobat?
tényleg?
én sörrel.próbáltam
Heló.
Talán a Bodis? De ha megfelel a pegasus gyere el.Mire vitték a rossit?
Há nem tudom
hali, bocs hogy beleszólók, de a kisebb horpadásokat ÚGYTUDOM ki lehet, nyomni úgy hogy vizet raksz a dobba és berakod a fagyasztóba és ahogy tágul a víz -v.is megfagy-úgy kinyomja a kis horpadásokat
Szia weri! Tottes vagyok.

Eladtam a rossit kellene egy kipufogó tri-ovál!
Vagy van egy új dobom de sérült meg tudnád csinálni?
Ha itt megnézed a Yoshimurakat Yoshimura ide katt... akkor látni fogod hogy a 2004-2006 R1-hez dual azaz dupla carbonfiber slip on dobok 266.000.- ezer alatt nincsenek. Én a mult héten hoztam 2006-os R1.re TRS dual carbon-t (2 db) 196-ért dobozban csövekkel... Vagy pedig itthon kell nézni használtat... az biztos olcsóbb...
125 e. Ft
Nem tudnál nekem küldeni egy árlistát mert már remegek 1 jó kipufogoért! R1-re sehol nem találtam ha meg van az eget veri mert dupla kell.
Szasztok!
Valaki derítse ki legyen szíves, hogy itthon hol lehet Scorpion kipufogót venni, mert én nem találom sehol.
Szia ! Ezek ujjak, az ár 2 db dobra és a közcsőre vonatkozik valamint a tartozékokra. Használtal nem foglalkozom.
köszönöm a választ de valami olcsobb nincs? Ja és ezek csak végek vagy csövel együtt? esetleg vakinek használt?
Addig is levezetésképpen....
ODAB@SZ EZ A TRACK.....
OKK
Ha meglesz a vas majd üvöltünk együtt egy kört...
Megkaptam a mailt.

Köszönöm!
Remélem hamarosan rendelhetek!
Ja igy izgi a dolog szóval nagy túrákra nem menjél vele kolléga De arra tökéletes hogy a szomszédoknak kedveskedj vele
Üdv. Nemtudjátok hogyan húzzam szét a kipuffomat? Kiszedtem a 4 rögzítő csavart, de nem bírom széthúzni. Lehet beleragadt vagy már a koromtól belerohadt a belseje? Vagy csak én vagyok gyenge? Esetleg vmi anyagot kell beleönteni ? Ilyesmi Husky-m van, csak 2000-es.
Tehát agyonlőnek mielőtt megsüketülnék ?