Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Foglalkozól 50-esre kipufogó behozatalával?
Yamaha 50 DT-re kéne vmi
Vagy esetleg tudsz oldalt mondani ahol érdeklődhetnék tovább?
Köszi
Üdv!
Olvasva a fórumot, látom te az usa-ból hozol cuccokat motorokhoz. Engem érdekelne K8 gsx-r600-hoz kipufogó, csak dob. Miket tudnál ajánlani amik árban is barátságosak és esztétikusak, persze jól is szólnak.
Hello,
nem nagyon olvastam vegig a topicot de foglalkozol yoshimura dobokkal?
Mennyi lenne egy 2005-os Cbr600F Bolt on egy dob,termeszetesen osszekotovel egyutt?
Szia!
Érdekel még a kis DT első rezó?
Suzuki sv 1000s-hez gianelli titán kipufogó eladó.E betűs és kiszerelhető zajcsökkentővel ellátott.
Dobozával és garanciával eladó.
Akit érdekel...30\9089573
Hello!

Nem tudja vki hol lehet sxv-hez sportkiput venni?
valakinek nincs elfekvőben valami kisebb dob ami halk?
egy gyerekmocira akarnám rátenni mert bazi hangos
de valami kicsi pénzért kellene
szia már sehol. végre rájött valaki, hogy érdemes féláron megvenni olyan uj dobokat amihez csak összekötöt kell csinálni. én csodálkozok is, hogy eddig tartott.
Küldök mail-t a héten neked árakkal.
Üdv!

Egyenlőre gyűjtögetem a pénzem csak szeretném tudni hogy meddig kell még gyüjtögetnem! :-)
Esetleg azt lehet tudni hogy melyik mennyibe kerül?
Köszi!
Ok, egyenlőre úgy is van még mire költenem...
Szia,

Csak 2000 évjárattól tudok dobokat sajna
Hali mindenki!
Nemrég volt egy balesetem, megsérült a kipufogóm palástja (karbon), nem vészes, csak le lett nyúzva picit. Lehet az ilyet javítani, ha igen mennyi kb? Arrow kipu.
AlexCbr, '92-es gixxer 750-re is lehet szerezni Yoshimurát, kb mennyi csak a dob?
Kösz mindenféle választ előre is.
Szia,

Nem, Én hozok dobokat rendelésre és rendszereket is heti rendszerességgel az USA-ból a fórumlakok részére . Nem csak Yoshimura-t......
hali yoshimura Rs5-ösre a felszegecselhető táblácska nekem is jól jönne Konkrétan két db!
hol tudnánk találkozni? attila
lac
Az a kis Yoshimura logo!
Ja ! Es valaki nem tud ilyen Yoshimura (nem tom miaz)amit raszegecselnek a dobokra! Na olyat havernak kellene!elore koszi ha tud valaki
Alex! Ha pl. valaki ugy dont h USA-bol hozat dobot vagy rendszer-t akkor te segitesz neki ezt elintezni ? Vagy te csak a megmutatod h milyenek vannak es milyen aron! Remelem megerted mit akarok mondani
Vannak alternativák keress meg
Szia hamiricsi!

04 KTM 640-re van választék az USA-ban... LeoVince, PRO CIRCUIT,FMF, igy elsőre amit néztem....
Szia !

2000 Kawa ZX6R-re Yoshimura RS-3 ovál van ez legolcsóbb megoldás bolt on kivitelben stainless steel kivitelben.
Ára: 85.000.-Ft Budapesti átvétellel.
Szállitási idő: 12 munkanap.
hello valaki nem tud Ktm 250 es exc re 2006 os ra rezonátort? pl: Doma
Üdv!

Van nekem egy 2004-es KTM 640 Supermotom és arra szeretnék vmi szép kipufogót.
Milyet és mennyiért tudtok ajánlani.Milyet érdemes?
Lesz hang,esküszöm !