Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FMF racing system
Ár: 152.850.- Ft
Szia Tom!

Pro Circuit verseny rendszer WR450F 2003-2006.
TI-4 GP system (titán) 3 kg-al könnyebb mint a gyári rendszer.
Ár: 170.700 Ft.

T-4 Slip on dob
Ár: 115.800.-Ft

Type 496 Slip on dob
Ár: 119.000.- Ft
ki tudna segiteni keresek sport kipufogot multistradara normalis aron
Szia,
esetleg egy 2004-es husaberg FS450-hez is tudnál nézni vmilyen dobot azokban a katalógusokba csak érdeklődés képp?

Köszönöm
Igen azt gyanítottam, hogy hangosabb lesz, de nem is annyira ez miatt vágnám el, hanem a kinézete jobb lenne. Nem is beszélve róla, hogy az alsó összetételnél van egy pici horpadás, ami így eltünne.
üdv mindenkinek.Eladó a motoron látható Akrapovic titanium rendszer.Amint látható használt,de teljesen sérülésmentes megvan hozzá a szűkítő is meg a dobozai és a szerelési papírok is.
2007es évjárat
Hello! Husqvarna SM510R-hez kipufogó rendszert tud valaki ajánlani? Ha lehet akkor ARROW. Az a lényeg, hogy nagyot szóljon!
Yamaha wr 450f 2004
Tom!
Évjárat kellene hogy megtudjam nézni... YZ/WR 450F

2003
2003-2005
2003-2006
Az FMF katalógusban igy hozza...
A Pro Circuit-t is megtudom nézni...
Nekem ez kellene
Hello azt szeretném kérdezni hogy akinek van suzuki tsr 125-e, hogy mi van akkor ha a kipufogónak a könyökét leveszem és megrázom valami nagy valami csörög benne. Ha valaki tudja hogy mi a baja akkor írjon már. Ja és ez a hiba befolyásolja a teljesítményét is? Előre is kössz.
Üdv

először is Alex cbr hez szólnék mert a fórumot olvasva úgy néz ki ő a kipufogó importőr
Kérdésem: szeretnék yamaha wr 450f hez valami ütős amerikai kipufogót pl fmf pro circuit stb. tudsz-e nekem ebben segíteni? milyen árfekvés ez a boltihoz képest?

Ha valakinek van eladó off road kipufogója új használt mind1 kérlek írjatok mailt:pudvapappa@freemail.hu

előre is kössz: TOM
Sokan szoktak ilyet tenni.
Általában azért mert nemtúl hangosak.
Itt a téma: http://tonysleep.co.uk/gsxr400... pöppet hosszú
Mond, mi lenne a subject .....
Hali! Bocsi hogy zavarlak tudnál segíteni fordításban, láttam hogy USAban is szoktál mozogni, csak könnyebben menne mint nekem
Karesz! Megjött a ZX-10-hez a two brothers dual carbon Mehetsz üvölteni !
Egy kérdés a szakértőkhöz:

A gépemen egy Leo Vinchi Titán dob van, ami kimondottan ehhez a motortípushoz és évjárathoz van gyártva. Milyen problémám lehet belőle, ha egy kicsit elvágok az egészből. Tehát rövidebb hátső dobom lesz. Gondolom egy 8-10 centi nem jelent nagy gondot.
Szia Weri!
Akkor aktuális pénteken reggel hogy meg csináld nekem az összekötö csövet?
Mert nekem csak akkor lenne jó! Akkor tudnák lemenni,akkor van idöm.

Várom válaszód.
Köszi, de sajnos az nem jó mert az enyém 110.5 mm.
Próbáld ki!
Üdv..
Érdeklödnék hogy Rmz 250 be mennyi gyapot kell h szép hangja legyen?most kissé érdes...
Igen .Péntek
Ha fényes akkor rozsdamentes (az drágább mint az alu) ha 25 cm és nem hangos az megit drágább és szeretnéd ha olcsó lenne.Igy még mindég 65