Igen azt gyanítottam, hogy hangosabb lesz, de nem is annyira ez miatt vágnám el, hanem a kinézete jobb lenne. Nem is beszélve róla, hogy az alsó összetételnél van egy pici horpadás, ami így eltünne.
üdv mindenkinek.Eladó a motoron látható Akrapovic titanium rendszer.Amint látható használt,de teljesen sérülésmentes megvan hozzá a szűkítő is meg a dobozai és a szerelési papírok is.
Hello azt szeretném kérdezni hogy akinek van suzuki tsr 125-e, hogy mi van akkor ha a kipufogónak a könyökét leveszem és megrázom valami nagy valami csörög benne. Ha valaki tudja hogy mi a baja akkor írjon már. Ja és ez a hiba befolyásolja a teljesítményét is? Előre is kössz.
először is Alex cbr hez szólnék mert a fórumot olvasva úgy néz ki ő a kipufogó importőr
Kérdésem: szeretnék yamaha wr 450f hez valami ütős amerikai kipufogót pl fmf pro circuit stb. tudsz-e nekem ebben segíteni? milyen árfekvés ez a boltihoz képest?
Ha valakinek van eladó off road kipufogója új használt mind1 kérlek írjatok mailt:pudvapappa@freemail.hu
A gépemen egy Leo Vinchi Titán dob van, ami kimondottan ehhez a motortípushoz és évjárathoz van gyártva. Milyen problémám lehet belőle, ha egy kicsit elvágok az egészből. Tehát rövidebb hátső dobom lesz. Gondolom egy 8-10 centi nem jelent nagy gondot.
Szia Weri!
Akkor aktuális pénteken reggel hogy meg csináld nekem az összekötö csövet?
Mert nekem csak akkor lenne jó! Akkor tudnák lemenni,akkor van idöm.
Ár: 152.850.- Ft