Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali, sv650-hez keresek valami kiput, lehetőleg jó nagy hanggal. A bajom csak az, hogy gyári dobom van és nem tudom hogy lehetne megcsinálni, hogy azt ugyanúgy visza lehessen rakni. (mert ugye egybe van és másik dob felrakása esetén mindenféleképp vágni kell :S) Minden lehetésges megoldás érdekel.
bocsi nem tetszik:(
se a formája, szine sem...bocsika, de tényleg nem tetszik
hasonló készülhet belőle.az első kép a kipufogó palást (üresen) második a palást felülete közelröl (az a hibás) mit nem lehet ezen érteni?
Nem Értelek!
akinek van gondolata meg igénye legyen tehetsége is(ne csak 50-ven)
ilyen már mások csinálnak.
De remélem nem bántotalak meg? Amugy vagyok-vagyok!
Weri miez a fekete micsoda? Ez valami gömbölyü háromszög palást!

Vagy mi ez?

Én ilyen Tri-oválra gondoltam
Nem hiányozhattam nagyon ha fel-se hivtál.
bocsi de nem rakom össze ,hogy vagy-vagy.
Hello Alex. Ma délelöt beszéltünk telefonon,hogy 1 2004-es r1-re kellene nekem kipufogó ajánlottál nekem egy karbon Two Brotherst. Csak az lenne a kérdésem ez menne-e még a héten vagy még meg kell rendelned? vagy valami más ugy szombatig?
Köszi nem Érdekes! Amugy GSX-R 750
milyen kipu kell? hányas a gixxered?
Weri!
Nincs idöm lemenni negnézni a dobot.
És nincs kipufogom a motoron szóval nem tudok lemenni. Kel a kép hogy lássam amugy nem tudok mit tenni!Érted?
Keresd rsatát az aprilia Rs 125 fórumban, ő talán tud neked segíteni.
Sziasztook

Ha walaki tud Rs 125re Jolly Moto sportkipufogó RENDSZERT olcsón, használtat legyen szives jelezzen! köszönöm.|mr.naughtyno.1@hotmail.com|
kösszi
Hali mindenki!
Van egy kis szakmai gondom .A gépemre /Aprilia falco/ akarok feldobni két akra dobot,de a következő a bajság: a leömlö cső átmérője44mm, a dob bemeneti átmérő pedig 50mm.Nem az a gondom,hogy miként oldjam meg az átkötést,hanem az hogy nem cseszi-e el az öblítést,szelepeket, a fellépő keresztmetszet változás !Vagy megint én kombinálom túl a dolgot?
Jó a kesztyűd srác

Készült szálcsiszolt palást és még nem 100%,nincs összerakva sem fotón nem fogsz látni semmit gyere el és nézd meg.Nem szeretsz motorozni?Egyébként nem keversz össze valakivel?
Nem tudom hogy te hogy gondolod de én vakon nem veszek semmit!

Nincs kép nem kell és nincs akkor lóvé ennyi!

Veszek mástol vagy valakitöl ennyi!
áá köszi, de slip on -t nem szeretnék venni (bár jó árba adod) de van fenn nekem egy Laser X-treme, ez is teljesen jó:)
igen az,slip on de penteken mar durranthatsz vele..a többit külön is veheted hozza
ha gondolog foldvarra letudom vinni
YAMAHA R6R 2006/2008. AKRAPOVIC Full racing-line rendszer carbonvégdobbal 220.000ft. Ajánlott Power-commander használata a kettő együtt 280.000ft.
Szia! de ez csak slip on!?