hali, sv650-hez keresek valami kiput, lehetőleg jó nagy hanggal. A bajom csak az, hogy gyári dobom van és nem tudom hogy lehetne megcsinálni, hogy azt ugyanúgy visza lehessen rakni. (mert ugye egybe van és másik dob felrakása esetén mindenféleképp vágni kell :S) Minden lehetésges megoldás érdekel.
Hello Alex. Ma délelöt beszéltünk telefonon,hogy 1 2004-es r1-re kellene nekem kipufogó ajánlottál nekem egy karbon Two Brotherst. Csak az lenne a kérdésem ez menne-e még a héten vagy még meg kell rendelned? vagy valami más ugy szombatig?
Weri!
Nincs idöm lemenni negnézni a dobot.
És nincs kipufogom a motoron szóval nem tudok lemenni. Kel a kép hogy lássam amugy nem tudok mit tenni!Érted?
Hali mindenki!
Van egy kis szakmai gondom .A gépemre /Aprilia falco/ akarok feldobni két akra dobot,de a következő a bajság: a leömlö cső átmérője44mm, a dob bemeneti átmérő pedig 50mm.Nem az a gondom,hogy miként oldjam meg az átkötést,hanem az hogy nem cseszi-e el az öblítést,szelepeket, a fellépő keresztmetszet változás !Vagy megint én kombinálom túl a dolgot?
Készült szálcsiszolt palást és még nem 100%,nincs összerakva sem fotón nem fogsz látni semmit gyere el és nézd meg.Nem szeretsz motorozni?Egyébként nem keversz össze valakivel?
se a formája, szine sem...bocsika, de tényleg nem tetszik
ilyen már mások csinálnak.
Vagy mi ez?
Én ilyen Tri-oválra gondoltam
Nincs idöm lemenni negnézni a dobot.
És nincs kipufogom a motoron szóval nem tudok lemenni. Kel a kép hogy lássam amugy nem tudok mit tenni!Érted?
Ha walaki tud Rs 125re Jolly Moto sportkipufogó RENDSZERT olcsón, használtat legyen szives jelezzen! köszönöm.|mr.naughtyno.1@hotmail.com|
Van egy kis szakmai gondom .A gépemre /Aprilia falco/ akarok feldobni két akra dobot,de a következő a bajság: a leömlö cső átmérője44mm, a dob bemeneti átmérő pedig 50mm.Nem az a gondom,hogy miként oldjam meg az átkötést,hanem az hogy nem cseszi-e el az öblítést,szelepeket, a fellépő keresztmetszet változás !Vagy megint én kombinálom túl a dolgot?
Készült szálcsiszolt palást és még nem 100%,nincs összerakva sem fotón nem fogsz látni semmit gyere el és nézd meg.Nem szeretsz motorozni?Egyébként nem keversz össze valakivel?
Nincs kép nem kell és nincs akkor lóvé ennyi!
Veszek mástol vagy valakitöl ennyi!
ha gondolog foldvarra letudom vinni