Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem szeretnék hülyeséget kérdezni, de megteszem..
Meg tudná valaki mondani, hogy mit jelent a "herélt kipufogó", és hogy mennyib dob a teljesitményen? Előre is köszi
Szia! Nem csak carbon van, de az a helyzet hogy 4-5 ezer forintos eltérés van a titán és a carbon között acélt nem tudok mert az USA-ban sportmotorra a kutyának sem kell acél..... mivel mindenki a súlycsökkentés fele halad az acél meg nehéz mint a sár
köszi!
Amint fizet a biztosító kereslek! De remélem TRS nem csak karbon van
Sziasztok!

Honda CBR125-höz keresek kipufogó dobot, vagy olcsóbb rendszert, ha valaki tud valamit, légyszíves írjon, köszönöm!
Szia PBandee!

04-06 R1 LEOVINCE SBK SLIP ON. Szép mély tonusú hangja van... Tudja a 96 db-es európai zajértéket, a hangtompitó ki és vissza csavarható... Ha benne hagyod akkor is szépen szól ha kiveszed akkor meg össze sz@rod magadat ugy üvölt de nem zavaró hoszabb távon sem.

A közcső benne van a szettben ehhez az évjárathoz. Az alu EVO II igy néz ki...04-06 R1-re.... Carbon kivitel is létezik ha nem hazudnak...
Szia Alex!
Leo Vince evo2-ről érdeklődnék r1 04-06-hoz, rövid vélemény és ár érdekelne, és hogy Y is jár-e hozzá?
Válaszod előre is köszi!
Még annyit slip on cserénél nem feltétlenül kell a powercommander, rendszernél javallot. Érdekességként elmondanám hogy ahonnan Én veszem kintről a powercommandereket annál a cégnél, ha elküldöm a motor évjáratát tipusát akkor a commanderrel együtt a mapping-ot is küldi a cég az adott modellre tehát nem kell sokat szenvedni a beállitásokkal ami jelentős könnyebség. Na... ma már több hülyeséget nem beszélek..
Szia Blue Thunder Én ugy emlékszem hogy válaszoltam is ha nem, akkor ezuton kérek elnézést mert minden héten jön valaki és rendel valamit. De akkor most pótolom a hiányosságomat.
Szia! Huuh Kawa.... 07 ZX6R-re hoztam rendszert egy srácnak (Gyöngyösi lakos) a multhéten Yoshimura full-t igaz ez nem slip on.... De megnézem ha érdekel mennyi lenne a te mocidhoz a dob. Ha kell referenciaként megadom a telelfonszámát KAWA-s tulajok mindig "macerásak" na ezt nem köll komolyan venni
Szia Alex! Már egyszer írtam neked, de valószínű a sok hozzászólás küzött nem vetted észre az enyémet . Szóóóval. Engem éredekelne egy kipufff K8as gsx-r600ra. Mit tudnál ajánlani? Üdv: Miki
Alex!
Én is beállok a sorba. A rendszerekhez feltétlenül kell a comander?
És mit tudsz ajánlani ZX6R /2004/ hez?
slip-on, renszer...
köszke!
sziasztok keresek 92 es 1100 as gsx-r hez 4:1 kipufogó könyöksort. segítségetek előre is köszönöm ! 06 20 3 163 821
A robogót nem lehet ráhegeszteni :D de a kiput talán,ha felfekszik,de inkább csak húzd szét a gyári dobot és pár száz forintért tömd ki jól gyapottal! Attól jobb lesz,a robogó 4 ütemű,de a dobjától ennek még nem lesz olyan hangja.
Hellosztok!
keresek honda cr 250 re való rezót ha valaki tud vagy ismerősánek/haverjának van akkor szóljon!
legyetek szívesek a válasz gombra katt hogy kapjak üzenetet!
előre is köszi
Helló
Szeretném megtudni,hogy 93 as aprilia futurának,hogy lehet a gyári hangnál szebbet varázsolni,most vettem és a sajátja szerintem nem igazán jó valami baja van,mert a még elviselhető kétütemü hang mellett egyszerüen még visit is élessen rikolt.Szóval van itthon bontott négyütemü robogóm aminek szép a hangja rá lehet hegeszteni?A menetteljesitménye nem fog változni?
Szia DRZ 400 S 400 SM műszakilag ugyanaz a kipufogó rendszer szempontjából.
Yoshimura RS-2 FULL RACING SYSTEM leömlővel, dobbal, tartozékokkal, dobozban...
A kipufógó teljesiti a 96 db zajküszöböt a hangtompitó ki csavarható és visszahelyezhető.....
Ár: 133.500.- Ft
Szállitási idő: 15 munkanap.

Roger
Helló
Szeretném megtudni,hogy 93 as aprilia futurának,hogy lehet a gyári hangnál szebbet varázsolni,most vettem és a sajátja szerintem nem igazán jó valami baja van,mert a még elviselhető kétütemü hang mellett egyszerüen még visit is élessen rikolt.Szóval van itthon bontott négyütemü robogóm aminek szép a hangja rá lehet hegeszteni?A menetteljesitménye nem fog változni?
drz 400 s 2006-os
2000-20008 DRZ 400 SM Yoshimura RS-2 Full rendszer....
Én nem foglalkozok 50-es kipufokkal az ARROW-nak van hozzá racing rendszere de az elég drága. ARROW PERFORMANCE EXHAUST néven fut 98-03 évjáratig kompatibilisek. .....
Szia ! Van mind kettő 2007 DRZ 400-ra 2 hete hoztam rendszert leömlővel, dobbal, tokkal vonóval. Megnézem hogy mennyibe került, és megirom neked. Az évjáratra szükségem lenne.
Szia. igen még érdekel hol és mennyiért ,csak gyári jöhet szóba sport rendszer van nekem is.
hello.
SV1000 gyári kipufogóból hogy lehet kivenni a szűítőt?
Hali!

Én rendszert nem ajánlanék...max ha versenyszinten nyomod már...ott számit az a pár % amit egy rendszer rátesz....
Egy slip-on tol is megjön a nyomaték..jobban reagál a gázra..a brutál hangról ne is beszéljünk :-)
Itt a tökéletes választás: rs3 slip-on...és egy sportlésgszűrő mellé...

http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
alex suzuki drz-hez joshi rs2 vagy leovice vagy valami jó dobot ill rendszert tudnál ajánlani
kösz lac