Lenne egy problémám:Mz-re hangolt rezót akarok csinálni , de nem tudom mivel lehetne meghalitani illetve meghegeszteni papírbol már elkészítettem a mintát , de a fémmel nem boldogulnék , nem tudnátok hova lehetne vinni hegessztetni?
Látom nagyon király a topic, és vannak profi emberek. Engem az érdekelne, hogy öreg gépekre forgalmaz, vagy esetleg utángyárt - e valaki kipuffokat? Nem tuningot, vagy nem csak azt. Ami érdekel most: Honda CM 200 Twinstar. A rövid változat, ahol a kerék közepéig értek a tölcsérek. Minden érdekel. Bontás, gyártás, utángyártás, felújítás stb. Huszonéves a gép és rendesen leamortizálták már a csöveket. Írjatok! Helló! (mpeter958@gmail.com)
sziasztok! szükségem lenne egy yamaha fz1 es kipufogó, exap szelepére, ha van valakinek egy sérült dobja amiről levágható lenne, kérem jelezze: asztepker@glb.hu emailra. köszi
Egy adatlap nem ártana, legalább azt látnánk 4T vagy 2T ...Node akkor négyütemű a vasad... Egy valamit nem érdemes változtatni, ilyenkor légszürő, fúvókák, és kipuffot lehet cserélni, megnézném hogy a kipufogó mennyire folytott, ha a dobból kiszeded, akkor nyitottab lesz. Ez elvileg gyorsabb gázáramlást tesz lehetővé, nő az ereje. Olyan folytással már találkoztam, hogy a karburátornál volt egy lemez, ami a torkot leszűkitette, ezzel gyengitve a mocit (nsr 125 2T). Részletesebb dolgot nemtudok mondani, remélem ezzel is mész valamire....
Sziasztok! Legyetek szivesek segítsetek nekem! Hyosung XRX 125 endurom van. Gyárilag tuti van benne fojtás. (ha valaki bármit tud róla kérem jelezze) milyen sport kipufogót illetve sportlégszűrőt ajánlotok hozzá ami valóban javít a teljesítményén?
4 csavaros gsxr 600 aludob (gyári karcos) olcsón eladó. 6000 pénz, vagy átalakítva sportdobnak 16 körül. 70/520-4856
Ugyanitt Yamaha FZS1000 2005-ös gyári karcmentes dob 25,000Ft Nincs elszíneződve, megvan a bilincs, tartó, minden. Esetleg gyűrött leömlők is elvihetőek jó power-rel.
Eladó egy pár kipufogóodb 1000es kawasakin volt nagyon szép hanggal jó állapotban. az ára 28 ezer forint. érdeklödni telefonon 06306420248, msn:hsskft@freemail.hu, skype hsskft. üdv mindenkinek gábor
Ha máshol nem találsz, akkor leszedsz valami képet netről, és matricásnál megcsináltatod, bár így többbe kerül. Amúgy meg van itt-ott mocisboltokban, én spec a LeoVincét köröztem egy darabig, aztán meg az egyik boltban jóformán utánam vágták, csak fogyjon már el www.decalshop.hu
Valaki tud behozni az USÁból kipukat?
Engem Scorpion, Leovince ,M4 érdekelne.