hali!
Én kihagytam a felhevítést, de egyébként ugyan ezeket csináltam én is vele és szép lett a végeredmény és egyáltalán nem pattogzik le vagy hasonlók
Festett valaki kipufogórendszert? Enyémre ráférne egy alapos rozsdátlanítás, illetve festés.
Úgy gondoltam lecsiszolom fémtisztára, felhevítem (disznópörzsölő forever ) és úgy fujom le hőállóval. Tapasztalat, javastat, ellenvetés?
Keresek Suzuki DR 600-ra sportkipufogót. Ha valakinek esetleg van feleslegbe ilyen motorra való, vagy hasonló egyhengeres endurora való sportdobja (42 mm belső csőátmérő a csatlakozásnál) és eladná, az írjon egy e-mailt: vinis.adam@gmail.com
Köszi.
Sziasztok! hamarosan leteszem a jogsit és vennénk egy yamaha yzf-r125-öt! aztszeretném megkérdezni hogy milyen dobokat lehetne hozzá venni? vagy próbáljak meg csináltatni? 4T-re dobna valamit a kipufogó? vagy inkább csak a teljes rendszer tenne rá valamennyit? vagy egszerűen majd fogjam meg és kapjak ki belőle minden a furulyát meg szépen megmunkáljuk hogy jó hangja legyen jó röfi lesz 1henger 4T ... már csináltunk 4T 125-ös robogóból 400-as DRZ -t :DD hangra dettó köszi előre is!
csá mindenki! Alex korábban már érdeklődtem nálad yamaha fz1 n dob után, de most már azt hiszem konkrét elképzelésem van... MIVV suono... mennyiért lenne? egyántalán lenne e?
Szia! Igen felhivtam Öket "backorder" a cucc azaz nincs raktáron ha megrendeled ez azt jelenti hogy várni kell rá. Valahova felirtam hogy mennyi lenne Bp-re a cucc, megnézem, és küldök mail-t.
Mondjatok már valami okosságot,honnan lehete akropovic matricát, szerezni kipufogóra!?