Hello Alex
Érdekelne dob igaz nem egy új motorra 2000-es Kawasaki zx6-r -re (amerikai kivitel) kéne vmi jó dob. Milyet tudnál rá ajánlani? Bolt-on 3csavaros, csavar luktávolsága 84mm! Meg vmi árat is mondhatnál :)
Vagy irhatsz e-mailt is és ha van rá dob akkor küldhetnál képet is róla esetleg!
Előre is köszi a segítséged!
Az jó ha van hanganyag, mert mindenki akinek hozok kidörrentöt megigéri hoy csinál videót stb.... aztán csak felhivnak milyen k...va jó aztán semmi sem kép sem hang....
Igen, ezt sokan kérdezték. Tudok, de a termék méretei miatt szállitási szempontból nem éri meg áthozni mert közel annyira jön ki az áruk a prémium kategoriáju abroncsoknak mint amennyiért itthon megveszed... sajna
Azért nem olyan rossz dolog még egy SV-vel is "kicsit" kitűnni a tömegből.. Személy szerint imádom a hangját, majd lehet teszek fel egy rövid hangpróbát youtube-ra bár élőben sokkal jobb..
Még egy kérdés: Gumit is tudsz hozni az államokból?
Igen, köszönöm a post-ot, mert ugye mivel Suzuki-s kollégák vannak többségben a hazai motoros életben ezért alapból mindig a Yoshimura-t rendelik illetve keresik néhány szett TWO BROTHERS-T hoztam és aki eddig felszerelte egy sem hivot vissza hogy "milyen fos" szóval beszarás a hangja KAWA tulajoknak hozom Ök nagyon szeretik. Two Brothersnek egy hátrnya van hogy full system-t nem gyárt csak ugynevezett 3/4 -et ahogy az Amerikaiak nevezik, tehát ha leömlőre is szükség van akkor a Suzuki tulajok a Yoshi-t választják.... De nagy jóság az tény, az árát megnézem mert KAWA-hoz hoztam idáig csak HONDA-Yahama-Suzuki-ra Yoshi-k jönnek elvétve LeoVince EVO II SBK.. Vagy Akrapovic de az nagyságrendekkel drágább mint az emlitett márkák. Ezeket csak a TERMIGNONI übereli árban. Multhéten jött egy "unicum" ARROW FULL SYSTEM 3:1-be 08-as Triumph Street Triple-re hangját még nem halottam bár már felszerelték de mondta a tulaj hogy "odab@sz rendesen a harsona"
sziasztok!
Aprilia Mx 50-re meik rendszer a jobb teljesítményben és hangban is? Giannelli vagy Leo Vince?
Kérlek válaszoljatok mert a 2 közül venni akarok 1et!
Én most szereztem 17200 huf ér r1 2004 re carbon m2 tb csöveket de nem kis utánajárással. alex asszem néhány ezerrel tudja csak drágábban, viszont nem kell vele bajlódni.
Olvastam, hogy hozol USA-ból TWOBROTHERS kipufogókat.
Csak gondoltam hozzászólok a témához, mivel hellyel-közzel én is érintett vagyok... :)
Ahogy az adatlapomon a képek között láthatod nekem is két ilyen ágyú van fent az SV-n. Ez már a harmadik kipufogó rajta..
Kezdődött a gyárival, aztán az ezres szerviz után jött a motor árába alkudott Finster, amivel semmi problem nem volt. Szépen szólt, jól is nézett ki rajta csillogott villogott, tette a dolgát. Majd jött az ötlet, hogy van lehetőség TWOBROS-ra cserélni jó áron... Rá is repültünk a dologra. Lényeg, hogy amikor felraktam és beindítottam azt hittem duplán befosok a gyönyörtől.
Egyrészt szerintem eszméletlen jól néz ki az SV ezekkel a csapott végű dobokkal, másrészt az a hang.....
Azóta sikerült beletekerni pár km-t és kicsit talán még öblösebb, mélyebb lett a hangja. Részemről maximálisan meg vagyok vele elégedve és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Azért a kíváncsiság kedvéért megkérdezném, ha rajtad keresztül vettem volna a Titan M2-es dobokat, akkor mennyibe került volna a játék?
Amióta fent van az r1(2004) en a Two Brothers azóta ingadozik az alapjárat 1200-1400 között 0.5 másodpercenként ütemesen. Ez baj ?
Az akrapovic nem csinálta , se a gyári
Hello!
Hát,Én csak egy egyszerű R1 logot csináltattam.
De nagyon korrekt volt a srác.
Itt a mail címe és a tel.száma:
info@motormatricak.hu
George
+36/70 324-325-4
Írj neki egy mailt,ha gondolod.Küld el a képet,hogy pontosan mit szeretnél,meg,hogy mekkora legyen.
Szerintem meg tudja csinálni és ki is postázza Neked.
Nekem 1000HUF-ért csinálta meg.
Vagy hívd fel telefonon beszélj vele,mond el,hogy mit is szeretnél és utánna küld el a képet neki,hogy lássa,hogy miről is van szó.
Biztos,hogy meg tudja csinálni.
Hy! Egy kérdés, a Derbi senda balos kipufogót lehet rögzíteni egy 94-es Yamaha dt 80-ra? Mert a gyári kipufogó nagyon fojtja a motoromat.... Ha esetleg lenne valakinek a motorhoz való kipufogója akkor érdekelne ( roccoko@freemaial.hu ) ....
Igen a 2006-hoz, a GP-Force meg ojrópai megnevezés, mert mint tudjuk a hazai importőr a Japánból importálja a Yoshimura-t az Amerikai pedig nem csak hangosabb de szebben is szól.
focitrom@citromail.hu
Érdekelne dob igaz nem egy új motorra 2000-es Kawasaki zx6-r -re (amerikai kivitel) kéne vmi jó dob. Milyet tudnál rá ajánlani? Bolt-on 3csavaros, csavar luktávolsága 84mm! Meg vmi árat is mondhatnál :)
Vagy irhatsz e-mailt is és ha van rá dob akkor küldhetnál képet is róla esetleg!
Előre is köszi a segítséged!
olyanra gondoltam hogy súlyuk stb mert úgy nézki hogy érdekel
kösz lac.
Még egy kérdés: Gumit is tudsz hozni az államokból?
Jó retkes
Aprilia Mx 50-re meik rendszer a jobb teljesítményben és hangban is? Giannelli vagy Leo Vince?
Kérlek válaszoljatok mert a 2 közül venni akarok 1et!
Csinálnál nekem egy pár képet arról,hogy hogyan van levágva a rendszámtartó konzol?
Lehet,hogy Én is elvágom,azért csak nem szólnak a fakabátok.
közben még többet olvastam és megtaláltam.. :)
Olvastam, hogy hozol USA-ból TWOBROTHERS kipufogókat.
Csak gondoltam hozzászólok a témához, mivel hellyel-közzel én is érintett vagyok... :)
Ahogy az adatlapomon a képek között láthatod nekem is két ilyen ágyú van fent az SV-n. Ez már a harmadik kipufogó rajta..
Kezdődött a gyárival, aztán az ezres szerviz után jött a motor árába alkudott Finster, amivel semmi problem nem volt. Szépen szólt, jól is nézett ki rajta csillogott villogott, tette a dolgát. Majd jött az ötlet, hogy van lehetőség TWOBROS-ra cserélni jó áron... Rá is repültünk a dologra. Lényeg, hogy amikor felraktam és beindítottam azt hittem duplán befosok a gyönyörtől.
Egyrészt szerintem eszméletlen jól néz ki az SV ezekkel a csapott végű dobokkal, másrészt az a hang.....
Azóta sikerült beletekerni pár km-t és kicsit talán még öblösebb, mélyebb lett a hangja. Részemről maximálisan meg vagyok vele elégedve és mindenkinek csak ajánlani tudom.
Azért a kíváncsiság kedvéért megkérdezném, ha rajtad keresztül vettem volna a Titan M2-es dobokat, akkor mennyibe került volna a játék?
Az akrapovic nem csinálta , se a gyári
Hát,Én csak egy egyszerű R1 logot csináltattam.
De nagyon korrekt volt a srác.
Itt a mail címe és a tel.száma:
info@motormatricak.hu
George
+36/70 324-325-4
Írj neki egy mailt,ha gondolod.Küld el a képet,hogy pontosan mit szeretnél,meg,hogy mekkora legyen.
Szerintem meg tudja csinálni és ki is postázza Neked.
Nekem 1000HUF-ért csinálta meg.
Vagy hívd fel telefonon beszélj vele,mond el,hogy mit is szeretnél és utánna küld el a képet neki,hogy lássa,hogy miről is van szó.
Biztos,hogy meg tudja csinálni.
Üdv.
Sajnos még nincs meg
Mit tudsz ajánlani,milyen van neked?
Most láttam,hogy matricát keresel/kerestél!
Megvan már?
Roger