Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem jó de hát ez van kössz azért
Üdv. mindenkinek dt 80-hoz keresnék gyári első kipufogó dobot ,rezot kérlek hívjatok 06 20 264 01 32 előre is köszi üdv zoli
Szia ! 2000 évjárattól tudok csak sajna
Helló
Érdeklődnék hogy 99'Cbr900rr-re kipufogó rendszert és kipufogót valami sportosabbat tudsz-e szerezni ha igen akkor menyiért?Kössz.
Nem teljesen egyértelmű? Itt én nem látok semmi erre utaló jelet!
Sziasztok! Nem tudja valaki hol lehet szerezni akra matricát a kipuffomra mert ami rajta van (gyári) megvan sértve!
Valaki megtudja nekem mondani, hogy 1 sportdob mennyi plusz lóerőt ad egy 900-as motoron?
Az egy hasonló, üzemanyagellátást szabályozó cucc mint, a Power Commander. A Two Brothers saját fejlesztése. Nálunk (is) megrendelhető.
Bocsi, csak sietnem kellett! Amőgy nagyon köszi a választ!
Nagyon szép a hangja!
Mi ez a Juice box?
Na asszem én is TWO BROTHERS-T rakok a 08-as tüzpengémre.. juice box-al most olvasgatom nagy jóság a kicsikének 08 1000 RR TWO BROTHERS....klikkk....
Valaki kérezte tőlem itt a fórumon ne már kint Ausztrában tényleg megmérhetik a zajszintet a rendörök? Akkor ezuton üzenem hogy igen hetente járok Ausztriába motorral mivel ott dolgozom illetve onnan járok tovább dolgozni és bizony volt rá példa hogy megmértek a rendőrök....

Roger
az én voltam aza valaki!
Igen,
Köszi a válaszokat
Amúgy valaki irta, hogy hozzá kell állitani a sportkiput a motorhoz, azt csak szakember tudja?
A "CE" nem feltétlenül kell viszont a 96 db-es elhaladási zajküszöböt tudnia kell .. mert megmérhetik...
üzentem az üzenőfalra...
már amikor nem forumot lesem
mentek partizni? óóó anyám de jo is nektek,,, én itt roahadok a könyvekk felett és goyloznak a szemeim
te peti nem mész bulizni vmi?ilyenkor is motorozol,mi megyünk...
az dobos!nem herélt!
szoval jo ha sport kipufba bele van üttve az ce vagy mi
a versenyzők is "heréltel"mennek,de nekünk meg kell fellelni az eu-s környezetvédelmi előírásoknak...
ez tetszik! herélt kipufogo rég hallottamezt a szot, véleményem szerint olyan kipufogo amiben nincs folytás, hangtompitás,,, szóval üvölt mint a veszett farkas , ugy átlagba veszük a spor kipufogokat azt lehet modani alul vesztenek a ynomtékukbol, sőt az iylen nyitottak még kevesebb loerőt is tudnak,,, de ha összehangolják a befecskendezést a kipuff hozz akkor sok loerő nyerhető, remélem nem mondtam nagy marhaságot