Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello attila11 megvannak még a dobjaid dobhatnál néhány infót róluk
Es szerinted hasonlo a hangjuk ? Mert azert ez a hang eleg utos!
Megnéztem a video-t amikor elindul a csaj a mocival.... ez egy régi RS-5 Yoshimura 2004-2005 évjárathoz még a kanocos végű. A GP-force megnevezést európában használták csak... Ennek a 2006 utáni változata ez..
http://www.sportmotor.hu/motor... ez alapjan kerdeztem, mert ezen az van! De lehet USA-ban nem gyartjak!
Szia ilyen tipust a YOSHIMURA-ból nem találttam, CBR 600 RR-re Az uj Yoshimura R-55 GP Style pedig 2006-2007 GSXR 600, ÉS 750-hez van. 04-05 CBR 600 RR-re csak az RS-5 széria van....
04'-05'
Alex ! cbr 600 rr-re yoshimura gp force odakinn milyen arban van?
karbis, akkor karbiszinkron meg beállítás az uj rendszerhez, ha injektoros akkor meg elviekben nem csinálhatná, de ha mégis akkor injektort kell átirni.....
Hi ! Kérdés :

Nyitott kipuffanót raktam az r1 re.(twobrothers) Azóta ingadozik az alapjárat 1200-1400 között ütemesen 0.5 másodpercenként. Mi lehet ?
Szia Zsooti! SXV-hez nem találtam semmit sajna, az RSV-hez 2004-2007 közötti modellekhez LeoVince EVO II sport dobok vannak külömböző kivitelben, titán, titán carbon véggel stb....szerintem van system is...
Nem nem, nekem még nem írtál.
SXV hez mik a lehetőségek? Ez érdekelne jobban.
99 es gsxr 600 hoz kellene nekem kipufogódob (csak gyári)
bakonymotor@gmail.com
köszi
MArci
hello yamaha tzr 50-esem van kipufogót szeretnék cserélni rajta mi lenne a legjobb
Helló mindenkinek yamaha dt 80-as hoz keresek gyári első dobot és első lánckerék rögzitő lemezt.előreis köszi a sgitséget kérlek hívjazok 06 20 264 01 32-es számon üdv zoli
Ha valakit érdekel a motor eladó 80/50 de táblázva van a henger.91-es
hi! Tudna nekem valaki ajánlani 50-es supermoto-hoz sportkipufogót, amihez nem kell 70-es, vagy nagyobb henger?
talan inkabb hondas kidörrentö
Jó márka, az USA-ban közkedvelt árban kint a Yoshimuraval van egyszinten
Megjött ez is... végre...

Ducati S4R Termignoni Carbon Side Silencer Kit
Kolléga jövőhéten ki is veri rá
szevasztok gabi vagyok ,nemrég vettem egy yamaha tzr 125 öst.keresnék hozzá valami sport kipufogot ha tudtok segitsetek már.kösszi előre is
milyen márka ez? ki gyártya?
alex amugy 155 usd
alex
bar nem kipuffogo nezz utanna azt smsben 9fele rakerdek