Kitaláltam egy jobbat...üljünk be a Kilelébe...(Jókai utcán...) ott biztos, hogy megengedik a motorosoknak, hogy rendezkedjenek. :D ha gondoljátok még asztalt is lehet foglalni...na, de többet már nem írok ezzel kapcsolatban. majd makogtok valamit. mak-mak.
Nah, este buli lesz : a silverben, gyerekek kedvéért passionben. szombat este...ezt én kitaláltam, a többit ti találjátok ki, hogy hol igyunk...most eszembe, hogy nálam is ihatunk...ha nem hánytok össze semmit. és utána elbattyogunk a buliba...csak jelezzétek,hogy kinek van kedve..mert akkor úgy készülök én is...
Májki!
A képeket elküldtem a srácnak, de a videókat nem tudom(nem értek a tömörítéshez ) Pendrive-on szívesen odaadom őket Jövő héten beszéljetek össze Janával ezügyben!
ja ,az érintetteknek : kész a sonkás paradicsomos majonézes szendvics!
Ha szükséged lenne valamire vagy csak érdeklődnél keress bátran! Mindenben állok rendelkezésedre és 24 órán belül válaszolok!
Érd: givishop@gmail.com
A képeket elküldtem a srácnak, de a videókat nem tudom(nem értek a tömörítéshez ) Pendrive-on szívesen odaadom őket Jövő héten beszéljetek össze Janával ezügyben!