basszuuuuus, nem is tudok kimenni, még ha jó idő lesz akkor se,,,tesóm nincs itthon a hvégén,és csak az ö kocsiján van vonóhorog de amugy csak a holnap lettvolna jó,olyan délelöttöl kora délutánig.....
Én mindenképp azt tanácsolom, h vasárnap menj, holnap nagyon rossz idő lesz állítólag, esővel. Vasárnap is hűvös lesz, de legalább erre már napsütést mond.
na!
szombat vagy vasárnap délután kimegyek motorzni
ki mikor lesz kint? akkor megyek amikor többen lesznek,ne unatkozzak,ha már a nyáron 3szor kimehetek
sziasztok!mi a helyzet erre felé?! wicca,vasárnap segíthetnél nekem, de csak úgy óvatosan. :S most jött a flash, kívánom a pályát. :DDD remélem ő is így gondolja majd.
Majd legközelebb utánad megyek, de most időre kellett mennem.
Csak azt kellene még kitalálnom, hogy mikor vagytok kint a pályán, mert eddig akármikor kinéztem,soha nem volt szerencsém.
kerítünk rá alkalmat, ha legközelebb látsz és véletlen nem vennélek észre nemtudom...dudálj, szabályoztasd le, vágj be elém, valahogy el kell intézni h 100% észrevegyelek. de ez már nem állapot..2. v 3. alkalom? :\
Természetesen nem csak azok jöhetnek, akik gyerekeket vittek, fórumos sörözés. Akinek van kedve, az jöjjön. Ami jó hír, Csipeszék, Sanyilék és Janamék is jönnek. Ennél több reklámot én nem csinálok az estének...
Tudod a szürke motor beleolvad a környezetbe.
Meg én öregurasan motorozok a városban.
Egyébként a kiskörúton mentél el kb 5 méterre tőlem. Kb. negyed négykor....
ja nekem a mai szeged, az ugy fest lefujva, nincs tőke egyenlőre
szombat vagy vasárnap délután kimegyek motorzni
ki mikor lesz kint? akkor megyek amikor többen lesznek,ne unatkozzak,ha már a nyáron 3szor kimehetek
Csak azt kellene még kitalálnom, hogy mikor vagytok kint a pályán, mert eddig akármikor kinéztem,soha nem volt szerencsém.
Meg én öregurasan motorozok a városban.
Egyébként a kiskörúton mentél el kb 5 méterre tőlem. Kb. negyed négykor....
jajj mi volt? ne mondd h megint nem vettelek észre..