Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok,
valaki tud e segíteni, hogy kecsón milyen pálya van, mennyibe kerül és hol található?
hát ja nem egy KTM
viszont ez a honda vfr 1200 nagyon állat lett, ilyen kéne az biztos,ha az a túrázós tipus lennék majd mondom faternak,hogy nem akar-e túrázni végre
a kawa az mindig állítólag...
kíváncsi leszek a 2011es zx10 re,az állitolag nagyon brutál lesz.
A Kawa 2010-es újdonságai: http://href.hu/x/a9k6
Benzincső!99-es FE 400
Sziasztok!
GÉB!
írd már meg hogy pontosan milyen az a berg! megkérdezem a felnit,csak elfelejtettem évjárat ,típus,ilyesmi..
köszi az infót, de ezt tudtam, csak nem írtam, viszont furcsa,mert amit ott néztem olaj, az a castrolnak a racing verziója 10W50-es, namár elméletben ez "vastagabb" mint a 10W40, amit előírnak a motoromnak, tehát a meleget is jobban bírja, ehhez képest nekem mégis sikerült "elpárologtatnom" az olajat belőle a nyár közepén, ezáltal jött az a betegsége, hogy a dugó rá rágodott a hengerfalra, így vagy fúrás, de mivel V2 túlméretezett dugó kell bele kettő vagy egy komplett hengerszett, na már nem igen lehet ehhez e fajta alkatrészeket itthon kapni (minden más kopó alkatrész van) így No.-ból rendeltem, durván 4 hét alatt ma ide ért s beszéltem az illetővel, mert kérdezte, hogy miért kell, ő azt mondta, hogy a castrolnak ez a fajta olaja nem jó, de közbe többi motoros kollega is használja s nincs gondja vele, amire inkább gyanakszok, hogy a motorom légolajhűtéses, s volt egy olyan időszakom, mikor egyáltalán nem hajtottam neki, sőt lájtosan mentem vele, mert bevártuk havert, akinek bejáratos volt a robogója, s sztem az sem tett neki jót, (hosszabb távon, bár néha odahúztam) na nem akartam ennyire részletesen leírni, de úgy belekezdtem most
most más fajta olaj fele nézelődök, repsol, motul, vagy a liqui moli, illetve elf olaj után nyomozok, de ezek közül szerintem kecsón csak a repsol, illetve a motulnak van esélye, hogy be is tudom szerezni, s mivel léghütéses a gép, így ezek jobban melegednek, magasabb viszkozitás számú olajat rakok bele, hogy minél később válljon folyékonyos halmazállapotúvá, 50-60-ast, télen meg úgyse motorozok vele
ha vki, belém tud kötni vagy okítani, szívesen fogadom
szia az olajdepóban a külső szegedin a castrol fél szintetikus 2080ft a full szintetikus meg 2800 ft üdv
Olajpumpa! ez miféle olaj, nem is hallottam róla még
Benzincső! Én ezt használom3500/lityi
üdv mocisok,

ki milyen olajat használ motorjába, s hol szerzi be kecsón, illetve környékén, vmi fasza olaj kéne
ok-ok
Májki én is tartozom még neked, szombaton odaadom.
Hát ha kell valakinek, az a Romtech lesz. De lehet lezárták már a dolgot, majd beírja ha erre jár.
hihetetlen
Szép. Gratulálok a vezetni nem tudó másokat veszélyeztetőknek...
Amúgy feltöltöttem a képeket a vasárnapiakat.
Pénzt a koszorúba kinek tudok adni?
Durva baleset Zalában: http://zalaihirlap.hu/cimlapon...
Nyugodjék békében. Az autósra meg nem írnék semmit...
Jó a cikk
Az lehet!
Olvastad Sunny beszámolóját a HH-n? Jövő héten ilyet kérek tőled is, ugyanígy arannyal!
megyek ám.már egész jól összeforrt,de még kell egy két nap...meg majd beragasztom max ugy hogy meg se moccan :):) viszont Sanyi még nem tudja,lehet sokkot fog kapni :D
Kimész azért horvátba?
Te szerencsétlen... Jobbulást azért:)
vazeg nem buliztam,motoroztama hétvégém,erre elvágtam a hüvelykujjam fűrésszel
nekem már mindegy mit csinálok,rájöttem